Млинцевий ягідний торт настільки простий, легкий і ніжний, що 100% нагадає вам смак літа навіть посеред зими.

Читайте також Романтична вечеря до Дня закоханих: 3 апетитні рецепти, які вразять вашу половинку

Такий торт підійде як до свята, так і до сніданку. Забарвлення млинців можна змінювати, або просто готувати їх без барвників.

Рецепт млинцевого торта з ягодами

  • Час: 3 години
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  • ️Для млинців з'єднуємо всі інгредієнти, збиваємо блендером і смажимо 15 млинців на сковороді діаметром 24 сантиметрів.
  • Для конфі розморожуємо ягоди, збиваємо їх блендером, додаємо цукор, крохмаль, і на помірному вогні доводимо до загустіння. Охолоджуємо.
  • ️Для крему з'єднуємо всі інгредієнти (вони мають бути дуже холодні) і збиваємо до пишності 5 – 6 хвилин міксером.
  • ️Дев'ять млинців змазуємо кремом і конфі. На один млинець – 1,5 столових ложок крему + 1 столова ложка конфі, і закручуємо їх.
  • ️Складаємо торт в кільце (від роз‘ємної форми) діаметром 18 сантиметрів.
  • ️Кладемо торт в холодильник на 1 – 2 години.
  • Прикрашаємо ягодами чи шоколадом і подаємо до столу.

Смачного!