Як приготувати млинці з м'ясом: домашній рецепт
26 лютого 2021,
20:25
Читать новость на русском
Конвертики з м’ясним фаршем – це ситна і смачна страва. Як правильно приготувати, читайте у матеріалі SmachnoNews.
Ароматні млинці з ніжним курячим дієтичним м'ясом подають зі сметаною, соусами, салатами або свіжими овочами на обід або вечерю.
Читайте також Рецепт млинців на Масляну від Тані Литвинової за 30 хвилин
Рецепт млинців з м'ясом
Інгредієнти:– 500 мілілітрів молока 2,5 -3,2%;
– 250 грамів борошна;
– 2 яйця;
– дрібка солі;
– 2 столові ложки соняшникової олії.
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
- У мисці змішайте яйця з молоком, додайте олію, сіль, борошно, перемішайте до однорідної консистенції. Залиште тісто при кімнатній температурі на 15 хвилин.
- На гарячу пательню додайте олію, вилийте невелику кількість тіста, рівномірно розподіліть. Кожен млинець обсмажте декілька хвилини з двох сторін.
- Викладіть млинці на тарілку.
Як приготувати начинку
Інгредієнти:– 400 грамів курячого фаршу;
– 1 цибуля;
– 3 столові ложки соняшникової олії;
– 1 морква;
– сіль, перець.
- Для приготування начинки помийте моркву, почистіть цибулю, наріжте кубиками.
- Заздалегідь розморозьте фарш.
- На пательні з олією, обсмажте цибулю з морквою до золотої скоринки. Далі – викладіть фарш, додайте сіль, перець, тушкуйте 10 хвилин до готовності.
- На середину млинця викладіть начинку, сформуйте у формі конверту.
- Викладіть млинці на тарілку. Подавайте гарячими зі сметаною. Смачного!