Тетяна Литвинова пропонує найсмачніші соуси для різних страв: до м'яса – гострий "Барбекю", до птиці – ягідний, риби – пікантний соус "Верж" і ніжний "Тахіні" для овочів.
Читайте також Як приготувати хумус: домашній рецепт від Тані Литвинової
Ягідний соус
- Для приготування соусу у каструлю вилийте вино, додайте чорницю, сіль, перемішайте. Поставте на маленький вогонь для випаровування.
- Викладіть у чашу, подрібніть блендером.
Соус "Верж"
- Для приготування соусу почистіть цибулю. Помийте кінзу, базилік, подрібніть ножем.
- Половинку гострого червоного перцю помийте, почистіть від кісточок, подрібніть ножем.
- Помідори помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
- Оливки подрібніть ножем.
- У мисці з'єднайте усі інгредієнти, додайте оливкову олію, перемішайте.
Соус "Тахіні"
- У блендер викладіть кунжутну пасту, додайте сіль, куркуму, лід, лимонний сік, ретельно перемішайте.
- Викладіть на тарілку.
Читайте також Як приготувати вершкове масло в домашніх умовах: рецепт від Тані Литвинової
Соус "Барбекю"
- Для приготування соусу почистіть часник, вичавіть.
- Ананас наріжте маленькими кубиками.
- У мисці з'єднайте кетчуп с часником, додайте соус Табаско, ананас, розтоплене вершкове масло, перемішайте, викладіть на тарілку. Смачного!
Рецепти чотирьох видів соусу від Тетяни Литвинової у відео: