Тетяна Литвинова пропонує найсмачніші соуси для різних страв: до м'яса – гострий "Барбекю", до птиці – ягідний, риби – пікантний соус "Верж" і ніжний "Тахіні" для овочів.

Читайте також Як приготувати хумус: домашній рецепт від Тані Литвинової

Ягідний соус

  1. Для приготування соусу у каструлю вилийте вино, додайте чорницю, сіль, перемішайте. Поставте на маленький вогонь для випаровування.
  2. Викладіть у чашу, подрібніть блендером.

Соус "Верж"

  1. Для приготування соусу почистіть цибулю. Помийте кінзу, базилік, подрібніть ножем.
  2. Половинку гострого червоного перцю помийте, почистіть від кісточок, подрібніть ножем.
  3. Помідори помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
  4. Оливки подрібніть ножем.
  5. У мисці з'єднайте усі інгредієнти, додайте оливкову олію, перемішайте.

Соус "Тахіні"

  1. У блендер викладіть кунжутну пасту, додайте сіль, куркуму, лід, лимонний сік, ретельно перемішайте.
  2. Викладіть на тарілку.

Читайте також Як приготувати вершкове масло в домашніх умовах: рецепт від Тані Литвинової

Соус "Барбекю"

  1. Для приготування соусу почистіть часник, вичавіть.
  2. Ананас наріжте маленькими кубиками.
  3. У мисці з'єднайте кетчуп с часником, додайте соус Табаско, ананас, розтоплене вершкове масло, перемішайте, викладіть на тарілку. Смачного!

Рецепти чотирьох видів соусу від Тетяни Литвинової у відео: