Ще більшого смаку додасть особливий соус. Така страва вийде дуже ароматною.

Буде смачно "Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами

Молода картопля по-селянськи

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Ретельно промийте картоплю. Якщо на ній є багато землі, залийте картоплю водою та лишіть на 30 хвилин відмокати. Після цього землю буде легко прибрати.
  2. Розріжте кожну картоплину на 4. Викладіть у миску, посипте сіллю, перцем, паприкою і куркумою. Ретельно перемішайте, аби шматочки рівномірно вкрилися спеціями.
  3. Розігрійте олію у пательні на вогні, трохи більшому за середній. Викладіть картоплю та обсмажте, перемішуючи кожні 3 хвилини, до готовності. На все піде орієнтовно 20 хвилин, але точний час смаження залежить від розміру шматочків, товщини пательні та сили нагріву.
  4. Готову картоплю перекладіть у застелену серветками або паперовими рушниками миску, щоб вони увібрали зайвий жир.
  5. Тим часом вичавіть часник, а шматочок сиру натріть на найменшій терці. Подрібніть зелень. Змішайте усі ці інгредієнти зі сметаною. Додайте сіль до смаку. Дайте соусові 15 хвилин настоятися.
  6. Готову картоплю подавайте гарячою та з соусом.