Молода картопля, запечена в духовці з хрусткою золотою скоринкою, запашними травами та вершковим смаком, сподобається всім. Також до страви можна подати м'ясо, рибу, гриби та свіжі салати або овочі.

Читайте також Котлета по-київськи: історія походження страви та домашній рецепт

Рецепт запеченої картоплі

  1. Картоплю помийте, почистіть, наріжте скибочками.
  2. Часник, почистіть від шкірки.
  3. У миску викладіть картоплю, додайте сіль, перець, розмарин, сметану, перемішайте. Залиште на п'ять хвилин.
  4. Форму змастіть олією, викладіть картоплю, зверху – часник.
  5. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 30 – 35 хвилин до готовності.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!