Приготувати варену молоду кукурудзу дуже просто. Цей процес приносить задоволення, адже результатом є надзвичайно смачна страва.
Не пропустіть Якщо в спеку їсти не хочеться: готуємо смузі з ожини та яблука
Рецепт вареної молодої кукурудзи
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Приготування:
- Промийте качани кукурудзи під проточною водою, видаліть верхнє листя і волокна.
- У великій каструлі доведіть до кипіння 2 літри води, додайте 1 столову ложку цукру та 1 чайну ложку солі.
- Опустіть качани кукурудзи у киплячу воду.
- Варіть кукурудзу на середньому вогні приблизно 15 – 20 хвилин, поки зерна не стануть м'якими.
- Після варіння дістаньте кукурудзу з води і дайте їй трохи охолонути перед подачею.