Не всі по це знають: як смачно зварити молоду кукурудзу

15 липня 2024, 22:43
Читать новость на русском

Джерело:

love and lemons

Молода кукурудза – це справжнє літнє диво, яке люблять як діти, так і дорослі. Її солодкість і аромат зроблять будь-яку трапезу особливою. Вона вміє здивувати своєю неперевершеною смаковою гамою і додає краплинку сонця навіть у найпохмуріші дні.

Приготувати варену молоду кукурудзу дуже просто. Цей процес приносить задоволення, адже результатом є надзвичайно смачна страва.

Не пропустіть Якщо в спеку їсти не хочеться: готуємо смузі з ожини та яблука

Рецепт вареної молодої кукурудзи

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 4 качани молодої кукурудзи;
– 2 літри води;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка солі.

Приготування:

  1. Промийте качани кукурудзи під проточною водою, видаліть верхнє листя і волокна.
  2. У великій каструлі доведіть до кипіння 2 літри води, додайте 1 столову ложку цукру та 1 чайну ложку солі.
  3. Опустіть качани кукурудзи у киплячу воду.
  4. Варіть кукурудзу на середньому вогні приблизно 15 – 20 хвилин, поки зерна не стануть м'якими.
  5. Після варіння дістаньте кукурудзу з води і дайте їй трохи охолонути перед подачею.
Як смачно приготувати яйця на сніданок: є кілька простих секретів.