Не всі по це знають: як смачно зварити молоду кукурудзу
15 липня 2024,
22:43
Читать новость на русском
Джерело:
love and lemonsМолода кукурудза – це справжнє літнє диво, яке люблять як діти, так і дорослі. Її солодкість і аромат зроблять будь-яку трапезу особливою. Вона вміє здивувати своєю неперевершеною смаковою гамою і додає краплинку сонця навіть у найпохмуріші дні.
Приготувати варену молоду кукурудзу дуже просто. Цей процес приносить задоволення, адже результатом є надзвичайно смачна страва.
Не пропустіть Якщо в спеку їсти не хочеться: готуємо смузі з ожини та яблука
Рецепт вареної молодої кукурудзи
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
– 4 качани молодої кукурудзи;
– 2 літри води;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка солі.
Приготування:
- Промийте качани кукурудзи під проточною водою, видаліть верхнє листя і волокна.
- У великій каструлі доведіть до кипіння 2 літри води, додайте 1 столову ложку цукру та 1 чайну ложку солі.
- Опустіть качани кукурудзи у киплячу воду.
- Варіть кукурудзу на середньому вогні приблизно 15 – 20 хвилин, поки зерна не стануть м'якими.
- Після варіння дістаньте кукурудзу з води і дайте їй трохи охолонути перед подачею.