Раз, два – і готово: приготуйте фантастичну моркву по-корейськи вдома – секретний рецепт
8 серпня 2024,
12:59
Читать новость на русском
Джерело:
yuliia.senychКорейська морква – це легка у приготуванні страва з неймовірним смаком, яка надовго запам'ятається. Спробуйте цей простий рецепт і насолоджуйтесь його унікальним смаком, який вразить навіть найвибагливіших гурманів.
На приготування вам потрібно буквально 10 хвилин. Така морква чудово пасуватиме до м'ясних страв.
Варто спробувати Впораєтесь за 10 хвилин: рецепт бюджетної намазки, яка зникає за секунду
Домашня корейська морква за секретним рецептом
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
– 500 грамів моркви;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 2 столові ложки оцту;
– 4 столові ложки олії;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– 1 чайна ложка цукру;
– перець чорний, червоний, коріандр, мускатний горіх до смаку.
Дивіться, як приготувати моркву по-корейськи: відео
Приготування:
- Моркву почистьте від шкірки, помийте та натріть на терці.
- Додайте всі спеції, очищений та натертий на дрібній терці часник.
- Олію попередню підігрійте на пательні й теж влийте в моркву.
- Можна їсти одразу, але ще краще дати промаринуватись 3 – 4 години й тоді вже подавати.