Раз, два – і готово: приготуйте фантастичну моркву по-корейськи вдома – секретний рецепт

8 серпня 2024, 12:59
Читать новость на русском

Джерело:

yuliia.senych

Корейська морква – це легка у приготуванні страва з неймовірним смаком, яка надовго запам'ятається. Спробуйте цей простий рецепт і насолоджуйтесь його унікальним смаком, який вразить навіть найвибагливіших гурманів.

На приготування вам потрібно буквально 10 хвилин. Така морква чудово пасуватиме до м'ясних страв.

Варто спробувати Впораєтесь за 10 хвилин: рецепт бюджетної намазки, яка зникає за секунду

Домашня корейська морква за секретним рецептом

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів моркви;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 2 столові ложки оцту;
– 4 столові ложки олії;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– 1 чайна ложка цукру;
– перець чорний, червоний, коріандр, мускатний горіх до смаку.

Дивіться, як приготувати моркву по-корейськи: відео

Приготування:

  1. Моркву почистьте від шкірки, помийте та натріть на терці.
  2. Додайте всі спеції, очищений та натертий на дрібній терці часник.
  3. Олію попередню підігрійте на пательні й теж влийте в моркву.
  4. Можна їсти одразу, але ще краще дати промаринуватись 3 – 4 години й тоді вже подавати.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати курячий терин, який смакуватиме ліпше, ніж ковбаса.