Легке, м'яке й ароматне морозиво з додаванням полуниці здивує своїм ніжним смаком. Солодкий десерт сподобається не тільки дітям, а й дорослим.

Крім полуниці можна додати банан і будь–які інші улюблені фрукти або ягоди, а також горіхи і прикрасити листочками м'яти.

Читайте також Як приготувати бананове морозиво: домашній рецепт

Рецепт полуничного морозива

  1. Полуницю ретельно помийте, обсушіть, очистіть. Кілька ягід залиште для прикрашання наріжте скибочками.
  2. Викладіть в тарілку полуницю, додайте йогурт, згущене молоко, подрібніть блендером до однорідної консистенції.
  3. Вилийте в контейнер, накрийте харчовою плівкою, відправте в холодильник на 4–5 годин.
  4. За п'ять хвилин до подачі дістаньте морозиво з холодильника, викладіть порціями в креманки. Задекоруйте скибочками полуниці. Смачного!