Ви завжди допускали одну помилку: як приготувати ідеальну яєчню у мікрохвильовці
Джерело:
beszamelСмаження яєць для кожного з нас є цілком звичним та простим процесом. Виявляється, якщо не вдається отримати ідеальний результат, то причина криється в одній простій помилці, яка часом трапляється із кожним із нас.
Смажені яйця – одна з найпопулярніших опцій для сніданку. Особливо вони смакують, якщо приготування дає ідеальний результат – добре "схоплений" білок, але рідкий жовток.
Цікаво Осіння страва за 45 хвилин: готуємо курячі гомілки з гарбузом та фетою
Виявляється, такий результат можна гарантовано отримати завдяки одному простому трюку. Все, що для цього потрібно – звичайна зубочистка.
Простий спосіб отримати ідеальну яєчню
Для приготування ідеальної яєчні нам потрібно буде лише 3 хвилини. Білок буде приготований ідеально, а про затвердіння жовтка мова навіть не йтиме. Домогтися такого ефекту можна дуже легко.
Нам потрібно 2 яйця, 3 столові ложки води та зубочистка. Розбиваємо кожне яйце в окрему миску та додаємо воду. Потім зубочисткою робимо кілька проколів у жовтку.
Приготувати ідеальне яйце можна без зусиль / Фото Pixabay
Після цього виставляємо мікрохвильову піч на 600 Вт і готуємо яйця по 90 секунд кожне. Ось і все – абсолютно без зусиль на столі опиняється ідеальне яйце. Трюк із зубочисткою можна використати і тоді, коли готуєте яйця на сковорідці, але мікрохвильова піч ще й звільняє руки, навіть якщо мова йде про кілька хвилин.