Деруни з цибулі – це зовсім не та страва, досвід приготування якої є у кожної господині. А дарма: цей смачний перекус коштує копійки, а мороки з ним точно не буде.
Читайте також Лайфхак, за який вдячні господині по всьому світу: як почистити та пом'яти картоплю одним рухом
Рецепт дерунів з цибулі
Час: 40 хвилин
Порцій: 2
Приготування:
- Цибулю чистимо та дрібно нарізаємо у велику миску. Туди ж продавлюємо часник та додаємо яйця.
- Солимо і перчимо, додаємо манку та добре перемішуємо.
- Накриваємо кришкою та відставляємо на 10 хвилин, манка повинна набрякнути.
- Формуємо деруни та смажимо на добре розігрітій пательні на середньому вогні до золотистого кольору.
- Викладаємо на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.
- Подаємо зі сметаною.
Смачного!