30 липня,
13:50
Ще смачніші, ніж з курки: готуємо фантастичні нагетси з цукіні
Джерело:
інстаграм Ектора Хіменеса-БравоНагетси можна готувати не лише з курки. Радимо зробити їх з цукіні, адже так не лише смачніше, а й бюджетніше.
Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився своїм елементарним рецептом. Такі нагетси вийдуть м'якими всередині, але хрумкими ззовні.
Варто спробувати Їстимуть навіть ті, хто не любить баклажани: готуємо з грибами
Нагетси з цукіні
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
– 1 кабачок;
– 200 грамів борошна;
– 1 чайна ложка сушеного орегано;
– 1 чайна ложка солі;
– 300 мілілітрів води;
– 50 грамів панірувальних сухарів;
– 1 літр олії.
Дивіться, як приготувати нагетси з цукіні: відео
Приготування:
- Цукіні наріжте кільцями та виріжте серединку.
- Борошно змішайте з приправами та водою. Перемішайте до однорідності.
- Цукіні занурте спершу в кляр, а потім – в панірувальні сухарі.
- Смажте у великій кількості розігрітої олії. Подавайте зі сметанним або будь-яким іншим улюбленим соусом.