Такі баклажани готуються дуже просто. Вони вийдуть неймовірно ароматними.

Буде смачно Смачніший, ніж фуа-гра: готуємо фантастичний паштет з курячої печінки на зиму

Баклажани з грибами

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Баклажани, гриби та помідори помийте. Цибулю і часник почистьте.
  2. Духовку нагрійте до 180 градусів і запечіть баклажани 20 хвилин. Дайте охолонути, розріжте навпіл і за допомогою ложки обережно виберіть м'якоть, залишивши стінки товщиною 1 сантиметр.
  3. Цибулю, помідори та гриби наріжте кубиками. Пательню з олією нагрійте, обсмажте цибулю до прозорості, додайте помідори, гриби та м'якоть баклажанів. Посоліть, поперчіть, перемішайте і готуйте 7 хвилин.
  4. Начинку викладіть в баклажанові човники та посипте тертим сиром. Запікайте за температури 180 градусів 15 хвилин. Перед подачею прикрасьте зеленню.