Зізнаємося чесно, таких налисників ми ще не куштували, але як запевняє шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський – це дуже смачно!

Читайте також Класичні пухкі панкейки на щодень: рецепт на молоці

Минтай – доступна та популярна риба, яку ви можете придбати у будь-якому магазині. Щоб вона правильно розморозилася, обов'язково заздалегідь покладіть її до холодильника, температура повинна відповідати від 3 – 6 градусів.

Рецепт налисників на молоці

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  1. До половини молока додайте яйце, борошно, сіль, цукор та замісіть вінчиком густе тісто, як сметана.
  1. Влийте решту молока та знову перемішайте. Таким чином, у вас вийде однорідне тісто без грудочок.
  1. Окремо розтопіть вершкове масло, змішайте з олією та влийте до тіста. Знову перемішайте.
  1. Розігрійте сковорідку та обсмажуйте на ній млинці на середньому вогні.

Рецепт рибної начинки

Приготування:

  1. Заздалегідь розморозьте рибу в холодильнику. Видаліть кістки.
  1. Цибулю наріжте дрібними кубиками та обсмажте на олії до золотавого кольору. Додайте дрібно нарізані гриби та обсмажуйте ще кілька хвилин.
  1. Наріжте рибу шматочками та обсмажуйте на сковорідці разом з рештою овочів.
  1. Окремо приготуйте соус Ру: на сковорідці підсушіть борошно та додайте масло. перемішайте все лопаткою. Додайте його до рибної начинки, присмачте сіллю, перцем та залийте вершками.
  1. Доведіть все до кипіння та протушкуйте до густої консистенції. Охолодіть.
  1. Викладіть начинку в готові налисники, загорніть їх та викладіть у жаротривку скляну форму. Попередньо форму можна змастити маслом.
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть на налисники шматочки масла, можна полити трішки вершками та випікайте все в духовці до рум'яної скоринки.

Смачного!