Зізнаємося чесно, таких налисників ми ще не куштували, але як запевняє шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський – це дуже смачно!
Читайте також Класичні пухкі панкейки на щодень: рецепт на молоці
Минтай – доступна та популярна риба, яку ви можете придбати у будь-якому магазині. Щоб вона правильно розморозилася, обов'язково заздалегідь покладіть її до холодильника, температура повинна відповідати від 3 – 6 градусів.
Рецепт налисників на молоці
- Час: 60 хвилин
- Порції: 6
Приготування:
- До половини молока додайте яйце, борошно, сіль, цукор та замісіть вінчиком густе тісто, як сметана.
- Влийте решту молока та знову перемішайте. Таким чином, у вас вийде однорідне тісто без грудочок.
- Окремо розтопіть вершкове масло, змішайте з олією та влийте до тіста. Знову перемішайте.
- Розігрійте сковорідку та обсмажуйте на ній млинці на середньому вогні.
Рецепт рибної начинки
Приготування:
- Заздалегідь розморозьте рибу в холодильнику. Видаліть кістки.
- Цибулю наріжте дрібними кубиками та обсмажте на олії до золотавого кольору. Додайте дрібно нарізані гриби та обсмажуйте ще кілька хвилин.
- Наріжте рибу шматочками та обсмажуйте на сковорідці разом з рештою овочів.
- Окремо приготуйте соус Ру: на сковорідці підсушіть борошно та додайте масло. перемішайте все лопаткою. Додайте його до рибної начинки, присмачте сіллю, перцем та залийте вершками.
- Доведіть все до кипіння та протушкуйте до густої консистенції. Охолодіть.
- Викладіть начинку в готові налисники, загорніть їх та викладіть у жаротривку скляну форму. Попередньо форму можна змастити маслом.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть на налисники шматочки масла, можна полити трішки вершками та випікайте все в духовці до рум'яної скоринки.
Смачного!