Завдяки зручній формі нагетси легко комбінуються із найрізноманітнішими продуктами, зазначає 24 Канал. А соковита курочка в їхній основі завжди забезпечує страві особливий смак.

Цікаво Як приготувати ідеальний яловичий стейк: секрети, про які ви не знали

До того ж, щоб приготувати курячі нагетси в золотистій паніровці, не потрібно довго стояти біля плити. Достатньо придбати упаковку продукції від ТМ "Легко!". В асортименті бренду представлені як звичайні нагетси, так і нагетси з сиром, відтак кожен зможе обрати свій улюблений варіант.

Нагетси "Легко!" – універсальний продукт / Фото ТМ "Легко!"

Нагетси "Легко!" вже сформовані у класичні форми, а паніровка рівномірно покриває куряче філе. Тож залишається тільки обрати один зі способів:

  • розігріти духовку до 200 градусів та готувати нагетси при 180 градусах упродовж 5 хвилин;

  • або обсмажити нагетси на пательні з двох сторін на середньому вогні протягом 5 хвилин.

А що далі? Пропонуємо кілька простих та швидких рецептів, в яких нагетси будуть головним інгредієнтом.

Нагетси в беконі

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Готуємо страви з нагетсами / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розділіть бекон на тонкі смужки, додайте солі і перцю до смаку.

  2. Обережно обгорніть кожен нагетс смужкою бекону.

  3. Викладіть нагетси на розігріту пательню з олією. Обсмажте з кожного боку до золотистої скоринки.

  4. Подавайте з улюбленим соусом.

Брускети з нагетсами та гуакамоле

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Брускети з нагетсами – це смачно і швидко / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте пательню та влийте на неї олію. Викладіть нагетси та обсмажте з кожного боку до золотистої скоринки (упродовж 5 хвилин).

  2. Наріжте багет на скибочки та підсмажте у тостері.

  3. Відділіть м'якоть авокадо. Помідори та цибулю дрібно наріжте та додайте авокадо.

  4. Приправте спеціями та соком лайма чи лимону.

  5. На багет викладіть гуакамоле, а зверху – нагетси.

Сендвіч з курячими нагетсами

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Нагетси чудово смакують у складі сендвіча / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. На гарячу пательню влийте трішки олії. Обсмажуйте нагетси з обох сторін упродовж 5 хвилини на середньому вогні.

  2. Зелень промийте та просушіть, помідор наріжте кружальцями, а цибулю – півкільцями.

  3. Розкладіть хліб на дошці та викладіть на нього сир, нагетси, помідори, цибулю та зелень.

  4. Складіть сендвіч і підсмажте за бажанням на пательні-гриль з обох боків.

Де можна придбати нагетси ТМ "Легко!"

Нагетси можуть стати основою смачних та яскравих страв, тож варто обов’язково додати їх до свого списку покупок. З пошуком продукції ТМ "Легко!" не виникне жодних проблем, адже вона представлена у відділі заморожених товарів у магазинах МЕТРО, Сільпо, Фора, Новус, Ашан, МегаМаркет, Таврія, Копійка, Велика Кишеня, Варус, Велмарт.

Повний асортимент доступний у каталозі на сайті "Легко!", а також на сторінках бренду у соцмережах Facebook та Instagram.