Відомий український ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський не перестає дивувати нас чудовими та оригінальними рецептами, на приготування яких не потрібно витрачати багато часу.

Читайте також Протеїновий батончик з вівсянки та журавлини: рецепт на кожен день

Шеф-кухар підготував для читачів смачний та надлегкий рецепт супу, який складається всього з чотирьох інгредієнтів. Суп можуть вживати навіть вегетаріанці, адже серед продуктів не має інгредієнтів тваринного походження.

Рецепт швидкого супу

  1. Для приготування засмажки потрібно ретельно почистити овочі від лушпиння та шкірки.
  2. Наріжте овочів тоненькою соломкою або дрібним кубиком та обсмажте на розігрітій сковорідці з рослинною олією.
  3. Овочі потрібно обсмажувати до золотої скоринки. У вас вийде близько 100 г смажених овочів.

Я в ресторані подаю з нарізаним кубиком топінамбуром та попкорном з рису неро-Венери. Також можна подавати суп з оливковою олією, – додав Володимир Ярославський.

  1. Змішуємо цвітну капусту з овочами, заливаємо водою та доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою суп і на повільному вогні варимо 35 хвилин.
  2. Додайте спеції на ваш смак.
  3. Перебийте суп блендером до однорідної маси. Знову перелийте суп до каструлі, за бажанням додайте ще спецій.
  4. За бажанням додайте до супу 150 г кокосового молока або 100 г кокосових вершків. Доведіть до кипіння суп та подавайте до столу. Смачного!

Поради щодо приготування супу від Володимира Ярославського

  • Додайте пасту каррі – дуже смачно;
  • Замість кокосових вершків можна взяти будь-які вершки, але зменште їхню кількість;
  • Замість води можна додати курячий бульйон;
  • За бажанням селеру можете не класти, але я рекомендую.