Відомий український ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський не перестає дивувати нас чудовими та оригінальними рецептами, на приготування яких не потрібно витрачати багато часу.
Читайте також Протеїновий батончик з вівсянки та журавлини: рецепт на кожен день
Шеф-кухар підготував для читачів смачний та надлегкий рецепт супу, який складається всього з чотирьох інгредієнтів. Суп можуть вживати навіть вегетаріанці, адже серед продуктів не має інгредієнтів тваринного походження.
Рецепт швидкого супу
- Для приготування засмажки потрібно ретельно почистити овочі від лушпиння та шкірки.
- Наріжте овочів тоненькою соломкою або дрібним кубиком та обсмажте на розігрітій сковорідці з рослинною олією.
- Овочі потрібно обсмажувати до золотої скоринки. У вас вийде близько 100 г смажених овочів.
Я в ресторані подаю з нарізаним кубиком топінамбуром та попкорном з рису неро-Венери. Також можна подавати суп з оливковою олією, – додав Володимир Ярославський.
- Змішуємо цвітну капусту з овочами, заливаємо водою та доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою суп і на повільному вогні варимо 35 хвилин.
- Додайте спеції на ваш смак.
- Перебийте суп блендером до однорідної маси. Знову перелийте суп до каструлі, за бажанням додайте ще спецій.
- За бажанням додайте до супу 150 г кокосового молока або 100 г кокосових вершків. Доведіть до кипіння суп та подавайте до столу. Смачного!
Поради щодо приготування супу від Володимира Ярославського
- Додайте пасту каррі – дуже смачно;
- Замість кокосових вершків можна взяти будь-які вершки, але зменште їхню кількість;
- Замість води можна додати курячий бульйон;
- За бажанням селеру можете не класти, але я рекомендую.