Вівсяні батончики швидкі у приготуванні, їх легко брати з собою у подорожі, давати діткам в школу або на тренування.

Читайте також Рецепт бельгійських вафель вдома

На приготування вівсяних батончиків вам потрібно мінімум часу та звичайні інгредієнти, які точно є на кухні будь-якої господині.

Щоб зробити батончик більш спортивним та ситним – додайте до нього кілька ложок сухого протеїну.

Рецепт вівсяного батончика

  1. Ретельно змішайте арахісове масло та мед, злегка прогрійте інгредієнти на водяній бані.
  2. Змішайте в глибокій мисці горіхи, родзинки, журавлину та вівсяні пластівці.
  3. Додайте арахісове масло та мед – перемішайте.
  4. Викладіть суміш у деко вкрите пергаментом, розрівняйте силіконовою лопаткою.
  5. Відправте деко з заготовкою на батончики до холодильника на кілька годин.
  6. Наріжте суміш на батончики та обгорніть у пергамент для випікання. Смачного!