Талановита українська кондитерка Ліза Глінська підготувала для читачів рецепт смачних та пухких панкейків до сніданку. Головним інгредієнтом та основою страви є гарбуз.
Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину
Рецепт гарбузових панкейків
- Час: 30 – 40 хвилин
- Порції: 4
Панкейки Лізи Глінської / Фото з відео кондитерки
Приготування:
- Почистіть та наріжте гарбуз шматочками.
Приготування панкейків / Скріншот з відео
- Відваріть гарбуз до готовності, він повинен бути м'яким.
Приготування панкейків / Скріншот з відео
- Перебийте відварений гарбуз в чаші блендера до однорідної маси (пюре).
Приготування панкейків / Скріншот з відео
- З'єднайте пюре з яйцями, кленовим сиропом, розтопленим вершковим маслом та знову перебийте в блендері.
- Змішайте борошно з розпушувачем та додавайте до гарбузової маси кількома порціями, щоб тісто вийшло ніжним.
- Влийте до тіста молоко та перемішайте.
Приготування панкейків / Скріншот з відео
- Розігрійте сковорідку та обсмажуйте на ній панкейки по 1 – 2 хвилини під кришкою.
Приготування панкейків / Скріншот з відео
- Переверніть їх на інший бік, влийте на сковорідку 1 чайну ложку води, накрийте кришкою та смажте ще 1 хвилину.
Приготування панкейків / Скріншот з відео
- Гарбузові панкейки готові. Смачного!
Як приготувати гарбузові панкейки: відеорецепт Глінської: