Українська кулінарка та екссуддя шоу "Мастер Шеф" болісно сприймає тему дітей, адже в минулому вона сама втратила дитину. Дівчина написала звернення до українців, які постраждали від російської агресії на території України та закликала не боятися давати свідчення.

Читайте також Це безпідставний геноцид у 2022 році, – Ектор Хіменес-Браво показав зруйновану Росією Бородянку

Єлизавета звернулася до дітей та їхніх батьків. Вона наголосила, що не потрібно боятися йти до прокуратури чи інших відповідних органів, адже зло має понести кару за вдіяне.

Не можна мовчати. Кожен винний має понести покарання, і це залежить від нас з вами. Не бійтеся свідчити. Надавайте інформацію, щоб покарати винних у злочинах російської армії проти дітей,
– наголосила Глінська.

Кондитерка пояснила, що зараз можна залишити свідчення на сайті або телефоном, якщо вам ніяково йти особисто, або дитина в глибокому стресі.

Важливо розуміти, що ви не залишаєтесь віч-на-віч з цією жахливою проблемою, і ваш голос, ваша правда може допомогти відновити справедливість. Тільки разом ми зможемо подолати всі труднощі і покарати винних,
– відзначила Єлизавета.

Також важливим зараз є розуміння, куди саме звертатись, де свідчити. Отож, якщо ви стали свідком воєнних злочинів російських військових проти дітей, обов’язково звертайтесь до ювенального прокурора за телефонами: 38 096 100 44 38 або 38 068 323 58 56. Також за ініціативи Офісу Генерального прокурора було створено сайт Warcrimes.gov.ua, де можна безпечно залишити інформацію та свої докази проти військових російської армії.

Я читала, а також чула історії людей з офіційних джерел, і сльози на моєму обличчі не висихають вже який день…
Кожна історія унікальна і зараз саме ви, люди, саме ваша сміливість розказати про те, що сталося, може покарати винного,
– додала кондитерка.

Це насправді дуже важливий проєкт. Дівчина зізналася, що кожна історія унікальна, а зло має бути покараним.

Нагадаємо вам, що Ліза Глінська зізналася, що отримує шквал грізних повідомлень від користувачів, які переконують її, що це все брехня та наклепи. Дівчина не розуміє, як можна бути "сліпими", стверджувати, що всі руйнування міст, вбивства мирного населення – це фейк та постановка.

Кондитерка показала моторошні кадри зруйнованого міста Ірпінь та Бучі. Дівчина не приховує, що бачила їх на власні очі.

Що відомо про Лізу Глінську

  1. Українська кондитерка, авторка двох кулінарних книг з рецептами вишуканих десертів та домашньої випічки.
  2. Ексведуча кулінарного шоу "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали".
  3. Переможниця 2 сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф".
  4. Щороку, дівчина проводить кулінарні курси, навчає українців кондитерського мистецтва.