Приготуйте, наприклад, сендвічі. Їх можна начинити чим завгодно, але найсмачніший варіант – із куркою.
Цікаво Смажимо шашлик у Львові: ТОП-6 локацій, де можна чудово відпочити на природі
Сендвіч із курячим салатом
Час: 10 хвилин
Порцій: 2
Соковито та смачно / Фото Unsplash
Інгредієнти:
- ½ склянки нарізаної вареної курки;
- 1 середнє стебло селери;
- 1 невелика цибулина;
- 2 столові ложки грецького йогурту;
- дрібка солі;
- 8 скибочок хліба.
Приготування:
- Дрібно наріжте селеру та цибулю.
- У зручній посудині змішайте курку, селеру, цибулю, йогурт та сіль.
- Розподіліть суміш по 4 скибочках хліба. Зверху накрийте хлібом, що залишився.
Сендвіч із подвійним сиром та куркою на грилі
Час: 20 хвилин
Порцій: 2
Сендвіч для всієї сім'ї / Фото Unsplash
Інгредієнти:
- 8 шматочків курятини;
- 1 невелика червона цибулина;
- 100 грамів сиру чедер;
- 100 грамів сиру моцарела;
- 8 скибочок хліба.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку-гриль протягом 5 хвилин.
- Коли гриль нагріється, покладіть на нього курку та обсмажуйте кілька хвилин. Викладіть готову курятину на паперовий рушник.
- Відправте цибулю на гриль.
- Покладіть між скибочками хліба чедер, курку, цибулю та моцарелу. Відправте 2 бутерброди на гриль.
- Тримайте сендвічі на грилі, доки сир не розплавиться.