Приготуйте, наприклад, сендвічі. Їх можна начинити чим завгодно, але найсмачніший варіант – із куркою.

Цікаво Смажимо шашлик у Львові: ТОП-6 локацій, де можна чудово відпочити на природі

Сендвіч із курячим салатом

Час: 10 хвилин
Порцій: 2
Соковито та смачно / Фото Unsplash

Інгредієнти:

  • ½ склянки нарізаної вареної курки;
  • 1 середнє стебло селери;
  • 1 невелика цибулина;
  • 2 столові ложки грецького йогурту;
  • дрібка солі;
  • 8 скибочок хліба.

Приготування:

  1. Дрібно наріжте селеру та цибулю.
  2. У зручній посудині змішайте курку, селеру, цибулю, йогурт та сіль.
  3. Розподіліть суміш по 4 скибочках хліба. Зверху накрийте хлібом, що залишився.

Сендвіч із подвійним сиром та куркою на грилі

Час: 20 хвилин
Порцій: 2


Сендвіч для всієї сім'ї / Фото Unsplash

Інгредієнти:

  • 8 шматочків курятини;
  • 1 невелика червона цибулина;
  • 100 грамів сиру чедер;
  • 100 грамів сиру моцарела;
  • 8 скибочок хліба.

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку-гриль протягом 5 хвилин.
  2. Коли гриль нагріється, покладіть на нього курку та обсмажуйте кілька хвилин. Викладіть готову курятину на паперовий рушник.
  3. Відправте цибулю на гриль.
  4. Покладіть між скибочками хліба чедер, курку, цибулю та моцарелу. Відправте 2 бутерброди на гриль.
  5. Тримайте сендвічі на грилі, доки сир не розплавиться.