І морочитися з маринуванням не доведеться – ТМ "Наша Ряба Апетитна" вже про все подбала, замаринувавши м'ясо у відбірних спеціях. Просто оберіть потрібну частину курочки та її смак і запечіть або підсмажте – за рецептом. І не пізніше як за годину ваша родина насолоджуватиметься неймовірною трапезою.

Цікаво "Та сама курочка": у магазинах з'явився загадковий бренд – кому він належить

Ідеальним доповненням до яскравих східних страв стануть овочі. Буде й смачно, й корисно.

Крильця в соєво-медовому маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна" / Фото Shutterstock

До речі, чудова новина: відтепер найсвіжішу мариновану курочку від ТМ "Наша Ряба Апетитна" можна придбати в онлайн-супермаркеті Cooker. По Києву – надшвидка доставка. Свіжа, добірна, якісна продукція просто від виробника буде у вас уже за 15 хвилин після замовлення!

Китайська локшина з медовими курячими крильцями

Медові курячі крильця з рисовою локшиною по-китайськи / Фото Shutterstock

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розігрійте духову шафу до 200 градусів.
  2. Викладіть мариновані курячі крильця з упаковки на деко й відправте запікатися до духовки на 20 – 25 хвилин (до готовності).
  3. Рисову локшину, попередньо замочену в теплій воді на 30 хвилин, відваріть у підсоленій воді до готовності.
  4. Бланшуйте капусту пак-чой і відразу охолодіть у крижаній воді, щоб припинити процес приготування.
  5. Наріжте помідори скибочками, а зелену цибулю – тонкими кільцями.
  6. Викладіть локшину на таріль, зверху – готові курячі крильця та капусту пак-чой. Прикрасьте страву нарізаними помідорами та зеленою цибулькою.

Смачного!

​Варто знати Формула здорового харчування: трохи м'яса, удосталь злаків і багато овочів

Курячі шашлички з баклажаном та соусом наршараб у лаваші


Курячий рол із баклажаном і тахіною / Фото Shutterstock

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте до неї запікатися баклажан (приблизно на 30 хвилин).
  2. Готовий баклажан охолодіть, розріжте вздовж і ложкою вийміть із половинок м'якоть.
  3. Баклажанну м'якоть посоліть і змішайте з тахіною.
  4. Шматочки курячого шашлику нанижіть на шпажки й обсмажте на мангалі, решітці або сковорідці до готовності.
  5. Волоський горіх наріжте грубо, сир – кубиками 2 × 2 сантиметри.
  6. Готовий шашлик викладіть на підігрітий лаваш, зверху – сир, волоські горіхи, нарізану зелень кінзи, петрушки. Притрусіть начинку сумахом, рясно полийте соусом наршараб, посипте кунжутом і сформуйте з лаваша тугенький рол.
  7. За бажанням рол можна підсмажити.
  8. Подавайте страву гарячою.

Смачного!

​Рекомендуємо Ідеальна курочка на мангалі: як не зіпсувати страву

Пряний рис з овочами та курячими стегнами в томаті


Курячі стегенця з рисом / Фото Shutterstock

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розігрійте духову шафу до 200 градусів.
  2. Викладіть курячі стегна на деко й відправте до духовки. Через 20 хвилин м'ясо переверніть на інший бік і запікайте ще 20 хвилин.
  3. Відваріть рис у підсоленій воді до готовності. Злийте зайву воду, заправте готовий рис вершковим маслом.
  4. Помийте болгарський перець та цукіні. Із перцю видаліть насіння, а з цукіні зріжте хвостик.
  5. Наріжте перець тонкими смужками, а цукіні кружальцями (завтовшки, як ви любите).
  6. Замочіть у теплій воді на 5 хвилин шафран.
  7. До розігрітої сковорідки викладіть рис, зелений горошок, болгарський перець та цукіні, туди ж вилийте шафрановий настій. Усе гарненько перемішайте, накрийте кришкою й тушкуйте 5 – 7 хвилин.
  8. Кінзу дрібно наріжте й додайте до рису.
  9. Перемішайте страву й викладіть на таріль. За бажанням додайте нарізані навпіл томати чері.
  10. Зверху викладіть гарячі курячі стегна – і можна подавати до столу.

Смачного!