І морочитися з маринуванням не доведеться – ТМ "Наша Ряба Апетитна" вже про все подбала, замаринувавши м'ясо у відбірних спеціях. Просто оберіть потрібну частину курочки та її смак і запечіть або підсмажте – за рецептом. І не пізніше як за годину ваша родина насолоджуватиметься неймовірною трапезою.
Цікаво "Та сама курочка": у магазинах з'явився загадковий бренд – кому він належить
Ідеальним доповненням до яскравих східних страв стануть овочі. Буде й смачно, й корисно.
Крильця в соєво-медовому маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна" / Фото Shutterstock
До речі, чудова новина: відтепер найсвіжішу мариновану курочку від ТМ "Наша Ряба Апетитна" можна придбати в онлайн-супермаркеті Cooker. По Києву – надшвидка доставка. Свіжа, добірна, якісна продукція просто від виробника буде у вас уже за 15 хвилин після замовлення!
Китайська локшина з медовими курячими крильцями
Медові курячі крильця з рисовою локшиною по-китайськи / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
- 500 г курячих крилець у соєво-медовому маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
- 150 – 200 г рисової локшини;
- 4 качани капусти пак-чой;
- 2 помідори;
- зелена цибуля – на ваш смак.
Приготування:
- Розігрійте духову шафу до 200 градусів.
- Викладіть мариновані курячі крильця з упаковки на деко й відправте запікатися до духовки на 20 – 25 хвилин (до готовності).
- Рисову локшину, попередньо замочену в теплій воді на 30 хвилин, відваріть у підсоленій воді до готовності.
- Бланшуйте капусту пак-чой і відразу охолодіть у крижаній воді, щоб припинити процес приготування.
- Наріжте помідори скибочками, а зелену цибулю – тонкими кільцями.
- Викладіть локшину на таріль, зверху – готові курячі крильця та капусту пак-чой. Прикрасьте страву нарізаними помідорами та зеленою цибулькою.
Смачного!
Варто знати Формула здорового харчування: трохи м'яса, удосталь злаків і багато овочів
Курячі шашлички з баклажаном та соусом наршараб у лаваші
Курячий рол із баклажаном і тахіною / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
- ⅓ упаковки курячого шашлику з філе в маринаді "Зелень та цибуля" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
- 1 середній баклажан;
- 50 г тахіни (кунжутної пасти);
- 10 г зернят кунжуту;
- 1 лаваш;
- 1 невеличкий пучок петрушки;
- кілька гілочок кінзи;
- 10 г сумаху;
- 50 г волоського горіха;
- 50 г соусу наршараб (гранатової заправки);
- 100 г сиру фета.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте до неї запікатися баклажан (приблизно на 30 хвилин).
- Готовий баклажан охолодіть, розріжте вздовж і ложкою вийміть із половинок м'якоть.
- Баклажанну м'якоть посоліть і змішайте з тахіною.
- Шматочки курячого шашлику нанижіть на шпажки й обсмажте на мангалі, решітці або сковорідці до готовності.
- Волоський горіх наріжте грубо, сир – кубиками 2 × 2 сантиметри.
- Готовий шашлик викладіть на підігрітий лаваш, зверху – сир, волоські горіхи, нарізану зелень кінзи, петрушки. Притрусіть начинку сумахом, рясно полийте соусом наршараб, посипте кунжутом і сформуйте з лаваша тугенький рол.
- За бажанням рол можна підсмажити.
- Подавайте страву гарячою.
Смачного!
Рекомендуємо Ідеальна курочка на мангалі: як не зіпсувати страву
Пряний рис з овочами та курячими стегнами в томаті
Курячі стегенця з рисом / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
- 1 склянка рису жасмин;
- 500 г курячих стегон "Айдахо" в томатному маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
- 1 склянка молодого зеленого горошку;
- 1 болгарський перець;
- 1 маленький цукіні;
- кінза – на ваш смак;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 4 тичинки шафрану;
- томати чері – на ваш смак;
- сіль – на ваш смак.
Приготування:
- Розігрійте духову шафу до 200 градусів.
- Викладіть курячі стегна на деко й відправте до духовки. Через 20 хвилин м'ясо переверніть на інший бік і запікайте ще 20 хвилин.
- Відваріть рис у підсоленій воді до готовності. Злийте зайву воду, заправте готовий рис вершковим маслом.
- Помийте болгарський перець та цукіні. Із перцю видаліть насіння, а з цукіні зріжте хвостик.
- Наріжте перець тонкими смужками, а цукіні кружальцями (завтовшки, як ви любите).
- Замочіть у теплій воді на 5 хвилин шафран.
- До розігрітої сковорідки викладіть рис, зелений горошок, болгарський перець та цукіні, туди ж вилийте шафрановий настій. Усе гарненько перемішайте, накрийте кришкою й тушкуйте 5 – 7 хвилин.
- Кінзу дрібно наріжте й додайте до рису.
- Перемішайте страву й викладіть на таріль. За бажанням додайте нарізані навпіл томати чері.
- Зверху викладіть гарячі курячі стегна – і можна подавати до столу.
Смачного!