Неймовірна смакота: розкриваємо секрети рваної свинини для бургерів
16 лютого 2022,
20:18
Читать новость на русском
Джерело:
Damn deliciousПростий бургер приготує кожен, а от щоб із рваною свининою – цьому доведеться підучитися. Не зволікатимемо – розпочнімо майстер-клас просто зараз!
Ми розкажемо й покажемо, як правильно запекти свиняче м'ясо й розібрати на волокна. Ну, і, звісно, як його гарно подати в булочці.
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Рецепт бургерів із рваною свининою
- Час: 1 година 10 хвилин
- Порції: 4 – 8
Фото Damn delicious
– 1 свиняча лопатка без кістки;
– 3 столові ложки коричневого цукру;
– 4 чайні ложки солі;
– 1 столова ложка паприки;
– 2 чайні ложки порошку чилі;
– 1 чайна ложка сушеного орегано;
– 1 чайна ложка часникового порошку;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– ½ чайної ложки каєнського перцю;
– ½ чайної ложки меленого кмину;
– ½ чайної ложки чорного перцю;
– 1 столова ложка олії;
– 1 склянка курячого бульйону;
– 6 столових ложок яблучного оцту;
– 1 пляшка соусу барбекю.
Приготування:
- Увімкніть духовку розігрітися до 200 градусів.
- Наріжте свинячу лопатку грубими шматками.
- У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, сіль, паприку, порошок чилі, орегано, часниковий порошок, гірчицю, каєнський перець, кмин та чорний перець.
- Обсипте нарізану свинину пряною сумішшю, щоб вона рівномірно розподілилася по всій поверхні м'яса.
- Розігрійте на сковорідці олію й обсмажте на ній свинину (3 – 4 хвилини).
Фото Damn delicious
- Перекладіть її на деко, додайте бульйон та 4 столові ложки оцту й відправте до духовки на 40 хвилин.
- Вийміть деко з духовки. Розберіть м'ясо на волокна двома виделками. Додайте 2 столові ложки оцту і, якщо потрібно, посоліть і поперчіть.
- Готову рвану свинину подавайте гарячою зі своїм улюбленим соусом барбекю або в домашніх бургерах.
Смачного!
Як приготувати бургер із рваною свининою
Інгредієнти:– булочки для бургерів;
– квашений огірок;
– ріпчаста цибуля;
– соус барбекю;
– коул-соул (салат з капусти та моркви);
– діжонська гірчиця.
Приготування:
- Розріжте булочки навпіл та обсмажте їх (зрізом донизу) на вершковому маслі до золотавого кольору.
- За бажанням змастіть зрізи половинок булочок гірчицею.
Фото Damn delicious
- Викладіть на одну половинку булочки рвану свинину, кружальця огірка, кільця цибулі та коул-соул.
- Полийте все соусом барбекю й накрийте другою половиною булочки.
Смачного!