23 серпня,
23:32
Незвичне поєднання: кукурудза із салямі та пармезаном від Євгена Клопотенка
Джерело:
сайт Євгена КлопотенкаЛіто закінчується, тож поспішімо насолодитися його дарами. Серед найулюбленіших наших смаколиків, звісно ж, кукурудза. Звичний рецепт набрид? То ось вам новий, пікантний!
Кукурудзу готують по-різному: запікають у фользі, варять зі спеціями, додають до супів та салатів. І всюди вона доречна, у будь-якому вигляді – смачна!
Не пропустіть Небанальні страви з маринованою куркою: китайська локшина, пряний рис та лаваш із баклажанами
Сьогодні ми пропонуємо запекти кукурудзу з пряною салямі та сиром.
Кукурудза, запечена із салямі та пармезаном
Час: 1 година
Порцій: 2
Смачний рецепт / Фото Євген Клопотенко
Інгредієнти:
- 2 кукурудзи;
- 50 грам вершкового масла;
- 16 слайсів салямі;
- 2 столові ложки тертого пармезану.
Приготування:
- Для початку потрібно очистити качан від рилець, але при цьому не зачіпати листя та залишити їх цілими.
- Для того, щоб кукурудза отримала ніжний смак, натріть її вершковим маслом.
- Кукурудзу необхідно обкласти салямі. Завдяки салямі страва отримає приємний аромат.
- Акуратно загорніть качани листям кукурудзи та поставте страву у духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин.
- Готову кукурудзу посипте пармезаном.