Кукурудзу готують по-різному: запікають у фользі, варять зі спеціями, додають до супів та салатів. І всюди вона доречна, у будь-якому вигляді – смачна!

Не пропустіть Небанальні страви з маринованою куркою: китайська локшина, пряний рис та лаваш із баклажанами

Сьогодні ми пропонуємо запекти кукурудзу з пряною салямі та сиром.

Кукурудза, запечена із салямі та пармезаном

Час: 1 година
Порцій: 2


Смачний рецепт / Фото Євген Клопотенко

Інгредієнти:

  • 2 кукурудзи;
  • 50 грам вершкового масла;
  • 16 слайсів салямі;
  • 2 столові ложки тертого пармезану.

Приготування:

  1. Для початку потрібно очистити качан від рилець, але при цьому не зачіпати листя та залишити їх цілими.
  2. Для того, щоб кукурудза отримала ніжний смак, натріть її вершковим маслом.
  3. Кукурудзу необхідно обкласти салямі. Завдяки салямі страва отримає приємний аромат.
  4. Акуратно загорніть качани листям кукурудзи та поставте страву у духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин.
  5. Готову кукурудзу посипте пармезаном.