Еге ж, з морквою готують безліч вишуканих десертів. Морквяний торт із сирним кремом складе чудовий дует із чашкою ароматного чаю чи кави.
Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса
Рецепт морквяного торта із сирним кремом
- Час: 55 хвилин
- Порції: 8
Фото Cafe delites
Приготування:
- Розігрійте духовку до 175 градусів. Застеліть 2 однакові круглі форми пергаментом для випікання.
- В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач, харчову соду, сіль, корицю, імбир та мускатний горіх.
- В іншій посудині змішайте олію, ананас, цукор і ванілін. По одному додайте яйця й перемішайте все до однорідності.
- З'єднайте дві суміші, додайте терту моркву, ¾ склянки горіхів та родзинки.
Фото Cafe delites
- Розділіть тісто на дві частини, заповніть ним форми й випікайте 40 – 45 хвилин.
- Готовим коржам дайте повністю охолонути на решітці.
- Для крему збийте розм'якшений вершковий сир і вершкове масло (2 – 3 хвилини).
- Додайте ваніль та цукрову пудру й вимішуйте, доки крем не загусне.
Фото Cafe delites
- Охолоджені коржі змастіть сирним кремом.
- Обсипте торт горішками, що залишилися.
Смачного!