Еге ж, з морквою готують безліч вишуканих десертів. Морквяний торт із сирним кремом складе чудовий дует із чашкою ароматного чаю чи кави.

Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса

Рецепт морквяного торта із сирним кремом

  • Час: 55 хвилин
  • Порції: 8


Фото Cafe delites

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175 градусів. Застеліть 2 однакові круглі форми пергаментом для випікання.
  1. В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач, харчову соду, сіль, корицю, імбир та мускатний горіх.
  1. В іншій посудині змішайте олію, ананас, цукор і ванілін. По одному додайте яйця й перемішайте все до однорідності.
  1. З'єднайте дві суміші, додайте терту моркву, ¾ склянки горіхів та родзинки.


Фото Cafe delites

  1. Розділіть тісто на дві частини, заповніть ним форми й випікайте 40 – 45 хвилин.
  1. Готовим коржам дайте повністю охолонути на решітці.
  1. Для крему збийте розм'якшений вершковий сир і вершкове масло (2 – 3 хвилини).
  1. Додайте ваніль та цукрову пудру й вимішуйте, доки крем не загусне.


Фото Cafe delites

  1. Охолоджені коржі змастіть сирним кремом.
  2. Обсипте торт горішками, що залишилися.

Смачного!