10 вересня,
18:47
Ніжніше не буває: рецепт підливи з лисичок і вершків
Джерело:
Be in trendРецепт підливи з лисичок та вершків точно стане вашим улюбленим. Для приготування цієї страви можна використовувати як свіжі гриби, так і сушені чи морожені.
Підлива з лисичками чудово доповнює страви з картоплі, такі гарніри як гречка, булгур, кукурудзяна каша чи паста. Все що вам потрібно, це приготувати цей не складний рецепт та насолоджуватися його відмінним смаком разом з родиною.
Читайте також Збираємось на осінній пікнік: корисні поради для вдалого відпочинку
Рецепт підливи з лисичок
- Час: 50 хвилин
- Порції: 4
Лисички в вершках / Фото 1000 меню
– 3 жмені лисичок;
– 3 ріпчасті цибулини;
– 2 ст. л. вершкового масла;
– 200 мл вершків 20%;
– улюблена зелень на ваш смак;
– сіль на ваш смак;
– чорний мелений перець на ваш смак.
Приготування:
- Ретельно помийте гриби під проточною водою.
- Відваріть лисички у невеликій кількості води близько 30 хвилин, далі ще раз промийте водою та просушіть.
- Почистіть цибулю від лушпиння та наріжте дрібними кубиками.
- Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та спочатку обсмажте цибулю, далі додайте гриби.
- Щойно гриби стануть золотавого кольору, додайте спеції, влийте вершки. Не забувайте помішувати лисички.
- Тушкуйте гриби під кришкою протягом 5 хвилин.
- До готової підливи наріжте улюблену зелень та посипте зверху. За бажанням підливу можна перемішати.
- Подавайте готову підливу з лисичками до столу гарячою. Смачного!