Кабачковий крем-суп вразить вас ніжним смаком, густою консистенцією та вершковим присмаком. Якщо ви приготуєте його на курячому бульйоні – суп набуде нового м'ясного смаку та закохає з першої ложки.

Читайте також Млинці з кабачка: такими ви їх ще не їли

Також змінити смак кабачкового крем-супу можна за допомогою плавлених сирочків. Якщо обрати їх зі смаком, він надасть страві новий подих.

Рецепт кабачкового крем-супу

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 3 літри

Приготування:

  • Почистіть овочі та наріжте їх кубиками. Ріпчасту цибулю обсмажте в каструлі з невеликою кількістю олії до рум'яної скоринки. Далі додайте решту овочів та продовжуйте обсмажувати ще кілька хвилин (8 – 10 хвилин).
  • Посоліть кабачки, щоб вони пустили сік. Влийте до овочів бульйон або воду та варіть суп до готовності моркви. Якщо варите з плавленими сирками – додайте 1 літр води, якщо з вершками – 700 мілілітрів.
  • ️Додайте до супу плавлені сирки або вершки, сіль, чорний мелений перець, щедру дрібку орегано і копченої паприки. Доведіть суп до кипіння та зніміть з вогню. Перебийте його погружним блендером до консистенції крем-супу.
  • ️Суп поверніть на вогонь і знову доведіть до кипіння.
  • Для сухариків змішайте нарізаний хліб, з оливковою олією, сіллю, меленою паприкою і орегано, підсушіть в духовці при 200 градусах близько 10 хвилин. Також можна використати вже готові сухарики.

Смачного!