12 квітня,
20:10
Ніжність, що тане в роті: шопський салат із куркою гриль
Джерело:
How To Make DinnerНіжне поєднання курятини, хрустких огірків та запашного салату збагатить будь-який святковий стіл.
Шопський салат з куркою-гриль – це поєднання доступних інгредієнтів із мінімальними затратами часу. Цей ніжний, проте ситний салат чудово доповнить святковий стіл.
Цікаво Ідеально для Великодня: рецепти м'ясних страв до святкового столу
Рецепт шопського салату
Час: 35 хвилин
Порцій: 2
– половина курки-гриль;
– 2 штуки червоних перців;
– 4 середніх малосольних огірків;
– 300 грамів помідорів черрі;
– 1 червона цибулина;
– 100 грамів бринзи;
– 2-3 столових ложки лимонного соку;
– 5 столових ложок оливкової олії;
– до смаку сіль, чорний перець.
Приготування:
- Духову піч з грилем розігріти до максимуму. Перець поріжте навпіл, видаліть серцевину, смажте олією та покладіть на решітку, запікайте до готовності. Перекладіть перець у миску, затягніть харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин.
- Розділіть курку-гриль на невеликі шматки.
- Наріжте цибулю дрібними кільцями, перець та огірки соломкою, помідори чері покрайте навпіл. Бринзу розділіть на великі кубики.
- Овочі покладіть у велику миску та з'єднайте з куркою та бринзою.
- Збийте лимонний сік з олією, сіллю та перцем. Заправте отриманою сумішшю салат та подавайте до столу.