Насправді вразити близьких на Великдень не таке складне завдання, якщо обрати оригінальні та доступні рецепти. Зокрема, курячі гомілки, загорнені у грудинку, рулетики із шинкою і сирною начинкою, або ж закуска з грибами і варено-копченим курячим філе неодмінно посмакують усім за столом і стануть його окрасою, інформує 24 Канал.
До теми Три смачні закуски до столу нашвидкуруч: прості рецепти
Та щоб насолода від цих страв була максимальною, варто потурбуватися про якість інгредієнтів. Адже смачні та свіжі продукти – це те, що шукає кожен із нас, особливо для святкового столу та кошика. Із ТМ “Бащинський” вам не доведеться обирати між цими двома параметрами, бо бренд поєднав їх у кожній упаковці своєї продукції. М'ясо-ковбасні вироби не тільки проходять ретельну перевірку на всіх етапах виробництва, але й отримують високу оцінку від українських споживачів.
Тож не потрібно вагатись: у ТМ "Бащинський" вже потурбувалися про те, аби ваші рідні та гості смакували лише найкраще на Великдень. А як грудинку, шинку чи варено-копчене філе куштувати не тільки зі святкового кошика, але й в основі оригінальних страв – ділимось у покрокових рецептах.
Рецепт гострих курячих гомілок, загорнутих у грудинку
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 6
Гострі курячі гомілки, загорнуті в грудинку – оригінальна страва на Великдень / Фото Shutterstock
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів в режимі "конвекція".
Курячі гомілки рясно змастіть соусом барбекю, присмачіть сіллю і перцем.
Грудинку наріжте тонкими смужками. Обгорніть ними кожну курячу гомілку.
Вкрийте деко для запікання пергаментом та викладіть на нього гомілки. Випікайте страву упродовж 20 – 30 хвилин до появи золотистої та хрумкої скоринки.
Готові гомілки викладіть на тарілку та смакуйте гарячими із улюбленими соусами.
Рецепт рулетів із шинкою і сирною начинкою
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Приготуйте на Великдень рулетики з шинкою і сирною начинкою / Фото Shutterstock
Приготування:
Почніть приготування страви із начинки. Для цього зваріть на круто яйця, почистіть їх і натріть на дрібній тертці.
Помиту зелень нашаткуйте та з'єднайте з вершковим сиром і яйцями, додайте спеції та перемішайте.
Шинку наріжте на тоненькі шматки.
На середину кожного слайса викладіть сирно-яєчну начинку і загорніть у рулети.
Закуска з грибами і варено-копченим курячим філе
- Час: 60 хвилин
- Порцій: 2
Закуска з грибами і варено-копченим філе посмакує кожному / Фото Shutterstock
Приготування:
З помитих печериць видаліть ніжки і злегка вийміть чайною ложкою м'якуш.
Ніжки та м'якуш грибів дрібно нашаткуйте.
Філе наріжте на середні кубики, а цибулю та кріп – дрібно нашаткуйте. Сир натріть на грубій тертці.
На повільному вогні обсмажте гриби та цибулю. Додайте філе, сметану та 2 столові ложки сиру.
Перемішайте всі інгредієнти та тушкуйте ще кілька хвилин, приправте спеціями.
Нафаршируйте капелюшки печериць начинкою та посипте сиром, що залишився.
Покладіть страву у деко. Налийте на деко води (десь на 1 сантиметр). Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Великдень – це завжди пишні та святкові застілля, продукти до якого слід підбирати особливо ретельно. Щоб страви тішили око та смакові рецептори, обирайте продукцію ТМ "Бащинський". З повним асортиментом бренду можна ознайомитись на офіційному сайті або сторінці у фейсбуці.