6 квітня,
13:44
Рецепт низькокалорійної екзотичної цукерки від кондитерки Лізи Глінської
Джерело:
інстаграм Лізи ГлінськоїНайкращі цукерки ті, які ви власноруч приготуєте вдома, а щоб полегшити пошуки хорошого десерту ми підготували для вас рецепт від відомої кондитерки Лізи Глінської.
Кондитерка Ліза Глінська поділилася з читачами смачним рецептом цукерок з манго. Вони не тільки низькокалорійні, а ще й корисні, адже до їх складу не входять консерванти та барвники.
Читайте також Корисний батончик снікерс без цукру: рецепт від тренера
Екзотичні цукерки можна брати з собою в дорогу, давати діткам в школу або частувати гостей і рідних. А готуються вони легко та швидко.
Рецепт екзотичних цукерок
Інгредієнти:– 150 мл кокосового молока або вершків;
– 150 мл пюре манго;
– 30 г желатину + 150 мл води;
– 20 г цукру або меду;
– цедра одного лайма.
- Змішайте желатин та теплу воду та залишіть набухати на 10 – 15 хвилин.
- У каструлі доведіть до кипіння цедру лайма, пюре манго та цукор або мед за бажанням.
- Процідіть мангову суміш через дрібне сито, щоб позбутися цедри.
- Змішайте теплу суміш манго з желатином та перемішайте до однорідної консистенції.
- Розлийте заготовку по силіконових формочках та відправте в холодильник на 5 – 6 годин.
- Вийміть цукерки з формочок та подавайте до столу. Смачного!
Рецепт приготування екзотичних цукерок з відео: