Новий погляд на закуску з паштету: швидкий рецепт до святкового столу
31 грудня 2021,
15:05
Читать новость на русском
Досить просто змащувати паштетом хліб та прикрашати кропом. Ми підготували для вас рецепт ефектної закуски, яка вразить всіх гостей. А на приготування вам потрібно всього 15 хвилин!
Для цього рецепту ви можете приготувати домашній паштет власноруч, або придбати його в магазині. Важливо, щоб він однорідної, кремової консистенції.
Читайте також Як зробити новорічний стіл здоровим: рецепти корисних страв, які сподобаються усім
Заздалегідь підготуйте ягідне желе. Візьміть сік журавлини та змішайте його з набухлим желатином. Важливо, щоб весь желатин розчинився. Розлийте ягідне желе на плоске деко, щоб воно застигло шаром 1 сантиметр завтовшки.
Рецепт закуски з паштету
- Час: 15 хвилин
- Порції: на 6 осіб
– тостовий хліб;
– 200 грамів курячого паштету;
– ягідне желе (журавлина або вишня);
– ягідний соус (журавлина або вишня);
– 1 столова ложка вершкового масла;
– свіжа петрушка.
Приготування:
- Виріжте з тостового хліба кружальця однієї форми.
- Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній кружальця хліба. Нам потрібна тільки легка і хрумка скоринка.
- Печінковий паштет перекладіть у кондитерський мішок з насадкою "відкрита зірка". Застигле ягідне желе виріжте тією ж формою, що й тостовий хліб.
- Формуємо закуску: викладіть на обсмажений хліб кружальце желе, накрийте іншим. Зверху красиво вичавіть паштет через кондитерський мішок.
- Додайте на паштет ½ чайної ложки журавлинового соусу.
- Задекоруйте канапе свіжою зеленню петрушки.
Смачного!
Цікаво знати! Що відомо про Новий рік та його традиції: