Новий погляд на закуску з паштету: швидкий рецепт до святкового столу

31 грудня 2021, 15:05
Читать новость на русском

Досить просто змащувати паштетом хліб та прикрашати кропом. Ми підготували для вас рецепт ефектної закуски, яка вразить всіх гостей. А на приготування вам потрібно всього 15 хвилин!

Для цього рецепту ви можете приготувати домашній паштет власноруч, або придбати його в магазині. Важливо, щоб він однорідної, кремової консистенції.

Читайте також Як зробити новорічний стіл здоровим: рецепти корисних страв, які сподобаються усім

Заздалегідь підготуйте ягідне желе. Візьміть сік журавлини та змішайте його з набухлим желатином. Важливо, щоб весь желатин розчинився. Розлийте ягідне желе на плоске деко, щоб воно застигло шаром 1 сантиметр завтовшки.

Рецепт закуски з паштету

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: на 6 осіб
Інгредієнти:
 – тостовий хліб;
 – 200 грамів курячого паштету;
 – ягідне желе (журавлина або вишня);
 – ягідний соус (журавлина або вишня);
 – 1 столова ложка вершкового масла;
 – свіжа петрушка.

Приготування:

  1. Виріжте з тостового хліба кружальця однієї форми. 
  1. Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній кружальця хліба. Нам потрібна тільки легка і хрумка скоринка.
  1. Печінковий паштет перекладіть у кондитерський мішок з насадкою "відкрита зірка". Застигле ягідне желе виріжте тією ж формою, що й тостовий хліб.

  1. Формуємо закуску: викладіть на обсмажений хліб кружальце желе, накрийте іншим. Зверху красиво вичавіть паштет через кондитерський мішок.
  1. Додайте на паштет ½ чайної ложки журавлинового соусу.
  1. Задекоруйте канапе свіжою зеленню петрушки.

Смачного!

Цікаво знати! Що відомо про Новий рік та його традиції: