Рецепти солодощів для новорічного столу: від брауні до капкейків

30 грудня 2020, 18:31
Читать новость на русском

Свята наближаються, тому виникає питання, що подати на десерт до новорічного столу. До вашої уваги – три смачні рецепти, які сподобаються усій родині.

Smachno News зібрав три рецепти смачних десертів бісквітний рулет з шоколадним кремом, ванільні капкейки, брауні з лимоном, які ви з легкістю можете зробити вдома. Гарних та смачних свят вам!

Читайте також Мусові десерти на Новий рік: рецепти без випікання

Бісквітний рулет з шоколадним кремом

Бісквітний рулет з шоколадним кремом

Інгредієнти:
– 150 мл молока;
– 200 г вершкового масла 82%;
– 150 г пшеничного борошна;
– 40 г картопляного крохмалю;
– 1 ч. л розпушувача;
– 250 г цукру;
– 3 яйця;
– 3 жовтки;
– 10 г какао-порошку;
– 15 г ванільного цукру;
– сіль.
  1. Для приготування десерта у каструлі змішайте молоко з вершковим маслом – поставте на вогонь.
  2. Просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У мисці збийте яйця з цукром, додайте сіль, борошно, розпушувач, ваніліний цукор, додайте до молочно-масляної маси, перемішайте до однорідної констинтенції.
  3. Розігрійте духовку при температурі до 180 градусів. Деко вистеліть пергаментом, викладіть тісто і відправте у духовку на 15 хвилин до готовності.
  4. Для приготування крему в каструлі змішайте молоко з цукром, додайте крохмаль – поставте на вогонь, доведіть до кипіння помішуючи, варіть до загустіння, залиште до повного охолодження.
  5. У мисці збийте вершкове масло з какао, додайте в охолоджений крем, перемішайте до однорідної констинтенції. З тіста зніміть пергамент, корж змастіть кремом, сформуйте у рулет, відправте у холодильник на 2 години. Викладіть рулет на тарілку.

Ванільні капкейки

Ванільні капкейки

Інгредієнти:
– 100 г вершкового масла 82%;
– 100 г цукру;
– 200 г борошна;
– 100 мл молока;
– 1 ч. л ванільного екстракту;
– 1 ч. л розпушувача;
– 2 яйця;
– сіль.

Інгредієнти для крему:
– 150 г домашнього сиру;
– 50 мл вершків 33%;
– 100 г вершкового масла 82%;
– 100 г цукрової пудри.

  1. Ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У мисці збийте вершкове масло з цукром, додате яйця, ванільний екстракт, розпушувач, борошно, молоко, перемішайте тісто до однорідної констинтенції.
  2. Розігрійте духовку при температурі до 180 градусів. Тісто викладіть у форми, випікакайте 25 хвилин.
  3. Для приготування крему змішайте домашній сир з вершками, збийте міксером, відправте на 15 хвилин у холодильник. Готові тістечка змастіть кремом, викладіть на тарілку.

Брауні з лимоном

Брауні

Інгредієнти:
– 150 г вершкового масла 82%;
– 150 г цукру;
– 100 г темного шоколаду;
– 1 ч. л розпушувача;
– 3 яйця;
– 150 г борошна;
– 2 ст. л какао;
– 1 лимон.
  1. Ретельно помийте лимон, натріть на грубій тертці цедру. У мисці змішайте цукор із цедрою лимона. Окремо у мисці збийте яйця, додай сік лимона, додайте суміш до цукру з цедрою, перемішайте.
  2. У мисці на водяній бані розтопіть шоколад з вершковим маслом, додайте до яєчної суміші, додайте борошно, розпушувач, перемішайте до однорідної констинтенції.
  3. Розігрійте духовку при температурі до 180 градусів. Форму змастіть маслом, викладіть брауні та випікайте 30 хвилин.
  4. Викладіть брауні на тарілку, задекоруйте на ваш смак. Смачного!