Подавайте крем-суп обов'язково з хрумкими грінками чи сухариками. Також його можна полити вершками та посипати мікрозеленню.

Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом

Рецепт крем-супу із зеленого горошку

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2


Крем-суп / Фото Яни Станішевської

Приготування:

  1. Розігрійте сотейник із вершковим маслом.
  1. Дрібно наріжте цибулю та часник та пропасеруйте на маслі до золотавого кольору.
  1. Додайте горошок та бульйон. Доведіть все до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
  1. Збийте суп блендером на пюре.
  1. Влийте до супу вершки, посоліть і поперчіть.
  1. Знову доведіть крем-суп до кипіння.
  1. Готовий крем-суп із зеленого горошку подавайте до столу гарячим.

Смачного!