Подавайте крем-суп обов'язково з хрумкими грінками чи сухариками. Також його можна полити вершками та посипати мікрозеленню.
Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом
Рецепт крем-супу із зеленого горошку
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
Крем-суп / Фото Яни Станішевської
Приготування:
- Розігрійте сотейник із вершковим маслом.
- Дрібно наріжте цибулю та часник та пропасеруйте на маслі до золотавого кольору.
- Додайте горошок та бульйон. Доведіть все до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
- Збийте суп блендером на пюре.
- Влийте до супу вершки, посоліть і поперчіть.
- Знову доведіть крем-суп до кипіння.
- Готовий крем-суп із зеленого горошку подавайте до столу гарячим.
Смачного!