11 жовтня,
20:15
Обід за 15 хвилин: рецепт крем-супу із зеленого горошку
Джерело:
інстаграм Яни СтанішевськоїЯкщо ми скажемо, що смачний і ситний обід можна приготувати за 15 хвилин, ви нам повірите? А це справді так! Крем-суп із зеленого горошку готується за лічені хвилини. Рецептом цієї страви поділилася українська блогерка Яна Станішевська.
Подавайте крем-суп обов'язково з хрумкими грінками чи сухариками. Також його можна полити вершками та посипати мікрозеленню.
Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом
Рецепт крем-супу із зеленого горошку
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
Крем-суп / Фото Яни Станішевської
– 500 г зеленого горошку;
– 1 ріпчаста цибулина;
– 1 зубчик часнику;
– 300 мл бульйону;
– 20 г вершкового масла;
– 100 мл вершків;
– сіль;
– мелений чорний перець.
Приготування:
- Розігрійте сотейник із вершковим маслом.
- Дрібно наріжте цибулю та часник та пропасеруйте на маслі до золотавого кольору.
- Додайте горошок та бульйон. Доведіть все до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
- Збийте суп блендером на пюре.
- Влийте до супу вершки, посоліть і поперчіть.
- Знову доведіть крем-суп до кипіння.
- Готовий крем-суп із зеленого горошку подавайте до столу гарячим.
Смачного!