Обід за 15 хвилин: рецепт крем-супу із зеленого горошку

11 жовтня 2021, 20:15
Читать новость на русском

Якщо ми скажемо, що смачний і ситний обід можна приготувати за 15 хвилин, ви нам повірите? А це справді так! Крем-суп із зеленого горошку готується за лічені хвилини. Рецептом цієї страви поділилася українська блогерка Яна Станішевська.

Подавайте крем-суп обов'язково з хрумкими грінками чи сухариками. Також його можна полити вершками та посипати мікрозеленню.

Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом

Рецепт крем-супу із зеленого горошку

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2


Крем-суп / Фото Яни Станішевської

Інгредієнти: 
 – 500 г зеленого горошку;
 – 1 ріпчаста цибулина;
 – 1 зубчик часнику;
 – 300 мл бульйону;
 – 20 г вершкового масла;
 – 100 мл вершків;
 – сіль;
 – мелений чорний перець.

Приготування:

  1. Розігрійте сотейник із вершковим маслом. 
  1. Дрібно наріжте цибулю та часник та пропасеруйте на маслі до золотавого кольору.
  1. Додайте горошок та бульйон. Доведіть все до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
  1. Збийте суп блендером на пюре.
  1. Влийте до супу вершки, посоліть і поперчіть.
  1. Знову доведіть крем-суп до кипіння.
  1. Готовий крем-суп із зеленого горошку подавайте до столу гарячим.

Смачного!