Рецепт курячих стегон у вершково-гірчичному соусі

  • Час: 20 – 30 хвилин
  • Порції: 4

Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою


Фото Cafe delites

Приготування:

  1. Присмачте стегна сіллю та перцем.
  1. Розігрійте на сковорідці 1 столову ложку олії й обсмажте на ній курку до хрусткої скоринки (по 8 хвилин з кожного боку). Викладіть м'ясо на тарілку.
  1. Обсмажте на тій самій сковорідці бекон, нарізаний кубиками. Перекладіть його на тарілку.
  2. Залиште в сковорідці 2 столові ложки витопленого з бекону жиру й обсмажте на ньому нарізану кубиками цибулю, часник, петрушку, чебрець та розмарин до появи аромату (близько 1 хвилини).
  3. Влийте біле вино й тушкуйте 3 – 4 хвилини, доки не випарується половина його об'єму.
  4. Відправте до соусу вершки та гірчицю, перемішайте все й доведіть до кипіння.
  5. Зменште вогонь і готуйте ще хвилину, щоб соус загус.
  6. Додайте тертий пармезан і за бажанням спеції.


Фото Cafe delites

  1. Трохи згодом додайте шпинат і тушкуйте ще кілька хвилин.
  2. Поверніть курку до сковорідки, посипте хрустким беконом і потримайте страву на вогні ще 2 – 3 хвилини.

Курячі стегна готові. Смачного!