Для страви підійде будь-яка риба: і біла, і червона. Принцип маринування та приготування – один і той самий.

Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину

Щодо овочів, то беріть свої улюблені: кабачки, цукіні, солодкий перець, томати.

Риба, запечена з овочами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2


Страва з риби та овочів / Фото Яни Станішевської

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  1. Перекладіть рибу до зіп-пакета. Влийте туди трішки оливкової олії, додайте спецій та часничку.
  1. Обережно розімніть рибу зі спеціями й травами пальцями. Відправте до холодильника на 10 – 15 хвилин.
  1. На дно жаротривкої форми покладіть свої улюблені овочі, скропіть їх оливковою олією та присмачте спеціями.
  1. Промариновану рибу вийміть із холодильника, розпакуйте й викладіть на овочі.


Маринування риби / Фото Яни Станішевської

  1. Поставте рибу та овочі до духовки запікатися на 15 – 17 хвилин.
  1. Готову страву подавайте до столу гарячою.

Смачного!