Для страви підійде будь-яка риба: і біла, і червона. Принцип маринування та приготування – один і той самий.
Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину
Щодо овочів, то беріть свої улюблені: кабачки, цукіні, солодкий перець, томати.
Риба, запечена з овочами
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
Страва з риби та овочів / Фото Яни Станішевської
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Перекладіть рибу до зіп-пакета. Влийте туди трішки оливкової олії, додайте спецій та часничку.
- Обережно розімніть рибу зі спеціями й травами пальцями. Відправте до холодильника на 10 – 15 хвилин.
- На дно жаротривкої форми покладіть свої улюблені овочі, скропіть їх оливковою олією та присмачте спеціями.
- Промариновану рибу вийміть із холодильника, розпакуйте й викладіть на овочі.
Маринування риби / Фото Яни Станішевської
- Поставте рибу та овочі до духовки запікатися на 15 – 17 хвилин.
- Готову страву подавайте до столу гарячою.
Смачного!