Обід за 30 хвилин: запікаємо рибу з овочами

15 листопада 2021, 14:05
Читать новость на русском

Пісна їжа – не значить нудна! Пересвідчіться в цьому, приготувавши рибу з овочами за рецептом Яни Станішевської. Упевнені: ваша родина постійно вимагатиме цю страву на біс!

Для страви підійде будь-яка риба: і біла, і червона. Принцип маринування та приготування – один і той самий.

Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину

Щодо овочів, то беріть свої улюблені: кабачки, цукіні, солодкий перець, томати.

Риба, запечена з овочами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2


Страва з риби та овочів / Фото Яни Станішевської

Інгредієнти:
 – риба;
 – оливкова олія;
 – часник;
 – сіль;
 – мелений чорний перець;
 – шавлія;
 – розмарин;
 – тим'ян.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  1. Перекладіть рибу до зіп-пакета. Влийте туди трішки оливкової олії, додайте спецій та часничку.
  1. Обережно розімніть рибу зі спеціями й травами пальцями. Відправте до холодильника на 10 – 15 хвилин.
  1. На дно жаротривкої форми покладіть свої улюблені овочі, скропіть їх оливковою олією та присмачте спеціями.

  1. Промариновану рибу вийміть із холодильника, розпакуйте й викладіть на овочі.


Маринування риби / Фото Яни Станішевської

  1. Поставте рибу та овочі до духовки запікатися на 15 – 17 хвилин.
  1. Готову страву подавайте до столу гарячою.

Смачного!