Немає кращого способу зігрітися та підбадьорити себе, ніж ситний і ароматний суп з фрикадельками, пише 24 Канал. Як його приготувати, розповідаємо далі.

До теми Особливі страви з фрикадельок, які не залишаться на завтра

Смачний та поживний суп – швидко та без зайвих зусиль

Суп – чудова опція для холодної пори року. Його легко готувати, а правильно скомбіновані інгредієнти зроблять так, що страва зможе не тільки зігріти, але й наситить організм смачними та поживними речовинами.

Особливо приємно готувати супи в ті дні, коли за вікном дощить, а у вас є можливість залишитися вдома та приділити час собі та рідним. А щоб основна страва точно сподобалася усім, радимо доповнити її курячими фрикадельками.

Не хвилюйтеся, що на приготування цього секретного інгредієнта необхідно багато часу. ТМ "Наша Ряба Апетитна" пропонує сформовані фрикадельки з відбірного курячого м’яса. Готуються вони лише 8 хвилин у пароварці або 10 хвилин у каструлі. Тож вам залишається подбати тільки про додаткові продукти.

Які з них обрати для теплих та ситних супів, що припадуть до смаку кожному, дізнайтеся в добірці рецептів.

Суп з фрикадельками та грибами

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Суп з фрикадельками і грибами – це дуже смачно / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. У середню каструлю налийте воду та доведіть до кипіння.
  2. Поступово опускайте фрикадельки у киплячий бульйон і готуйте близько 10 – 15 хвилин.
  3. Після цього додайте фасолю та порізані печериці.
  4. Продовжуйте варити ще 5 – 7 хвилин, щоб овочі стали м'якими.
  5. Додайте шпинат, вершки та спеції до смаку і варіть разом ще 5 хвилини.

Вершковий суп з фрикадельками та стручковою квасолею

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4


Неймовірно смачний суп на осінь / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.
  2. Обсмажте фрикадельки до золотистого кольору. Перекладіть їх на рушник, щоб прибрати зайву олію.
  3. У каструлі розігрійте вершкове масло, додайте борошно і готуйте впродовж кількох хвилин.
  4. Поступово додавайте гарячий бульйон до масляно-борошняної суміші, постійно помішуючи, щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Додайте тертий сир та вершки до супу, зменшіть вогонь і готуйте на помірному вогні протягом 10 – 15 хвилин, постійно помішуючи, доки сир не розтане, а суп не стане густим.
  6. Додайте обсмажені фрикадельки до супу, приправте до смаку сіллю та перцем.
  7. При подачі розлийте суп по тарілках та прикрасьте свіжою зеленню.

Суп з локшиною та фрикадельками

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4


Локшина та фрикадельки – незамінна класика / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте каструлю на середньому вогні, додайте бульйон і доведіть до кипіння.
  2. Додайте фрикадельки у каструлю і готуйте 10 – 15 хвилин.
  3. Додайте нарізану моркву та картоплю до супу і продовжуйте варити до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.
  4. Окремо в гарячій воді, варіть локшину до готовності, дотримуючись інструкцій на упаковці.
  5. Додайте готову локшину до супу. Перевірте смак, додайте сіль або перець на свій смак.
  6. Нашаткуйте зелень та додайте її у готовий суп.

Смачного!