Один інгредієнт – безліч рецептів: як приготувати ароматні осінні супи з фрикадельками
Похолодання та скорочення світлового дня можуть негативно вплинути на настрій та самопочуття. Однак тепла і поживна їжа здатна виправити навіть найпохмуріший день.
Немає кращого способу зігрітися та підбадьорити себе, ніж ситний і ароматний суп з фрикадельками, пише 24 Канал. Як його приготувати, розповідаємо далі.
До теми Особливі страви з фрикадельок, які не залишаться на завтра
Смачний та поживний суп – швидко та без зайвих зусиль
Суп – чудова опція для холодної пори року. Його легко готувати, а правильно скомбіновані інгредієнти зроблять так, що страва зможе не тільки зігріти, але й наситить організм смачними та поживними речовинами.
Особливо приємно готувати супи в ті дні, коли за вікном дощить, а у вас є можливість залишитися вдома та приділити час собі та рідним. А щоб основна страва точно сподобалася усім, радимо доповнити її курячими фрикадельками.
Не хвилюйтеся, що на приготування цього секретного інгредієнта необхідно багато часу. ТМ "Наша Ряба Апетитна" пропонує сформовані фрикадельки з відбірного курячого м’яса. Готуються вони лише 8 хвилин у пароварці або 10 хвилин у каструлі. Тож вам залишається подбати тільки про додаткові продукти.
Які з них обрати для теплих та ситних супів, що припадуть до смаку кожному, дізнайтеся в добірці рецептів.
Суп з фрикадельками та грибами
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Суп з фрикадельками і грибами – це дуже смачно / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– курячі фрикадельки ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 400 грамів консервованої білої квасолі;
– 100 грамів шпинату;
– 150 грамів печериць;
– 100 мілілітрів вершків (30% жирності);
– сіль, чорний перець до смаку.
Приготування:
- У середню каструлю налийте воду та доведіть до кипіння.
- Поступово опускайте фрикадельки у киплячий бульйон і готуйте близько 10 – 15 хвилин.
- Після цього додайте фасолю та порізані печериці.
- Продовжуйте варити ще 5 – 7 хвилин, щоб овочі стали м'якими.
- Додайте шпинат, вершки та спеції до смаку і варіть разом ще 5 хвилини.
Вершковий суп з фрикадельками та стручковою квасолею
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Неймовірно смачний суп на осінь / Фото Shutterstock
– курячі фрикадельки ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 1 літр курячого бульйону;
– 200 грамів вершків (30% жирності);
– 150 грамів твердого сиру (наприклад, чедер або гауда);
– 50 грамів вершкового масла;
– 2 столові ложки борошна
– свіжа зелень для прикраси;
– олія для смаження.
Приготування:
- Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.
- Обсмажте фрикадельки до золотистого кольору. Перекладіть їх на рушник, щоб прибрати зайву олію.
- У каструлі розігрійте вершкове масло, додайте борошно і готуйте впродовж кількох хвилин.
- Поступово додавайте гарячий бульйон до масляно-борошняної суміші, постійно помішуючи, щоб уникнути утворення грудочок.
- Додайте тертий сир та вершки до супу, зменшіть вогонь і готуйте на помірному вогні протягом 10 – 15 хвилин, постійно помішуючи, доки сир не розтане, а суп не стане густим.
- Додайте обсмажені фрикадельки до супу, приправте до смаку сіллю та перцем.
- При подачі розлийте суп по тарілках та прикрасьте свіжою зеленню.
Суп з локшиною та фрикадельками
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Локшина та фрикадельки – незамінна класика / Фото Shutterstock
– курячі фрикадельки ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 1 літр курячого або овочевого бульйону;
– 4 картоплини;
– 2 середні моркви;
– 150 грамів локшини;
– свіжа зелень для подач;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Розігрійте каструлю на середньому вогні, додайте бульйон і доведіть до кипіння.
- Додайте фрикадельки у каструлю і готуйте 10 – 15 хвилин.
- Додайте нарізану моркву та картоплю до супу і продовжуйте варити до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.
- Окремо в гарячій воді, варіть локшину до готовності, дотримуючись інструкцій на упаковці.
- Додайте готову локшину до супу. Перевірте смак, додайте сіль або перець на свій смак.
- Нашаткуйте зелень та додайте її у готовий суп.
Смачного!