Смачні оладки з гарбуза: простий рецепт від Тані Литвинової
14 січня 2021,
10:21
Читать новость на русском
Кулінарна експертка Тетяна Литвинова поділилась оригінальним рецептом оладок із гарбуза. Як їх готувати – читайте у матеріалі Smachno News.
Тетяна Литвинова опублікувала рецепт на своїй сторінці в інстаграм. Смачні та корисні оладки легко готуються і сподобаються дітям та дорослим.
Читайте також Млинці від Ярославського: простий та перевірений рецепт від шеф-кухаря
Оладки з гарбуза
Інгредієнти:– 750 грамів гарбуза;
– 2 яйця;
– 2 ст. л борошна;
– 1 апельсин (цедра);
– 100 грамів сушеної журавлини;
– сіль;
– оливкова олія.
- Помийте та почистіть гарбуз від шкірки, наріжте кубиками, подрібніть у блендері.
- Ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. В окремій мисці з'єднайте гарбуз, яйця, сіль, ванільний цукор, апельсинову цедру, борошно, клюкву та перемішайте до однорідної консистенції.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Деко вистеліть пергаментом, змастіть оливковою олією, сформуйте млинці, викладіть на деко, відправте запікатись на 15-20 хвилин до готовності. Викладіть на тарілку. Подавайте з йогуртом або джемом. Смачного!
Оладки з гарбуза – рецепт від Тані Литвинової у відео: