Шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський поділився рецептом тоненьких млинців на молоці, які він готує у своєму ресторані, в інстаграм.

Читайте також Євген Клопотенко приготував борщ для гостей у Єгипті

Млинці виходять надзвичайно ароматними та тоненькими, краї не пересихають. Начинкою для млинців від Володимира Ярославського можуть бути як солодкі джеми та сирні маси, так і варена курочка та грибочки.

Як приготувати млинці на молоці

  1. Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. У окремій мисці з'єднайте яйця, сіль, цукор, борошно та 200 мл молока та перемішайте до однорідної консистенції вінчиком.
  2. Невеликими порціями вливайте до тіста для млинців решту молока та обережними й плавними рухами вінчика змішуйте не збиваючи масу.
  3. Вершкове масло розтопіть та змішайте з соняшниковою олією, влийте до тіста та перемішайте. В подальшому приготуванні млинців не потрібно використовувати олію або масло, м вже додали їх у тісто.
  4. За консистенцію тісто на млинці повинно нагадувати рідкі вершки. Час від часу перемішуйте тісто, щоб борошно у ньому не осідало на дно посудини.
  5. Обсмажуйте млинці на розігрітій сковорідці з антипригарним покриттям з обох сторін до готовності.
  6. Якщо ви стежите за фігурою, можете приготувати млинці з додаванням гречаного борошна у пропорції 5-% звичайного борошна, 50% гречаного та додайте до рецепта ще одне куряче яйце. Смачного!