Марко Черветті розповідає як правильно приготувати оладки зі шпинатом за рецептом його мами та улюблену страву тата. В Італії оладки беруть на пікніки.
Страву можна подавати зі свіжими овочами, салатами, як гарнір до м'яса, використовувати для приготування вегетаріанських бургерів. Млинці можна їсти холодними та гарячими.
Читайте також Що взяти з собою на пікнік: список необхідних речей та продуктів
Рецепт оладок зі шпинатом
- Ретельно помийте шпинат.
- Поставте каструлю з водою на вогонь, викладіть шпинат у каструлю, накрийте кришкою, варіть п'ять хвилин.
- Готовий шпинат викладіть у миску. Залиште для охолодження.
- Подрібніть шпинат ножем, викладіть у миску, додайте тертий сир, сіль, яйця, перемішайте до однорідної консистенції.
- На розігріту пательню викладіть ложкою тісто, сформуйте млинці, обсмажте з двох сторін до готовності.
- Готові млинці викладіть на тарілку. Смачного!
Оладки зі шпинатом – сімейний рецепт від шеф-кухаря Марко Черветті у відео: