Омлет на сніданок – відмінний вибір до сніданку. Його можна подавати з овочами, шинкою, рибою, або просто натерти зверху сир і куштувати.

Читайте також Новорічний стіл 2023: рецепти м'ясних страв і закусок

Український шеф-кухар Микола Люлько поділився з читачами рецептом справжнього омлету, який готують у вишуканих ресторанах, а кухарів саме за ним перевіряють на вміння готувати. Також цей омлет називають французьким, адже його технологія й справді цікава та потребує певних вмінь.

Рецепт омлету за одну хвилину

  • Час: 1 хвилина
  • Порції: 1

Приготування:

  • У мисці змішуємо курячі яйця, сіль.
  • Виливаємо яєчну суміш на сковорідку (з антипригарним покриттям) з вершковим маслом. Активно перемішуємо все лопаткою. У вас вийде щось схоже на скрембл. Через 30 секунд розрівняйте все на сковорідці і залишіть, щоб низ схопився (20 – 30 секунд).
  • Обережно загорніть все в рулет та подавайте до столу.
  • Микола Люлько подав французький яєчний омлет зі шматочком сиру, салатом з помідорів та базиліком, який заправив бальзамічним оцтом та оливковою олією.

Смачного!