Часто для смаку та апетитності до смаженої картоплі господині додають цибулю. Йдеться не про зелену, а звичайну, хоча зелень на цьому напрямку більш популярна.
Читайте також Довше їсти, аніж готувати: рецепт лінивих хачапурі на кілька хвилин
Але смажити картоплю та ріпчасту цибулю на одній пательні – далеко не найкраще рішення. Річ у тім, що цибуля виділяє велику кількість соку. У підсумку картопля починає тушкуватися, а не смажитися.
Страва виходить надто м'якою, а це точно не той результат, на який ми розраховуємо, коли смажимо картоплю. Про скоринку та хрусткість у цьому випадку можна забути.
Окремий вид задоволення / Фото Pexels
Як готувати, якщо хочеться картоплі з цибулею
Єдине розв'язання проблеми – смажити продукти на різних сковорідках. З'єднувати їх можна лише після повної готовності обох.
Втім, якщо ви хочете спробувати тушковану картоплю з цибулею, тоді варто скористатися варіантом поєднання інгредієнтів на сковорідці. Але враховуйте, що картопля вийде не смажена, а саме тушкована.