Обожнюєте бургери? А як щодо соковитого бургера від Ектора Хіменеса-Браво з особливим соусом на основі в'ялених томатів та арахісу? Якщо ви ковтнули слинку – переходьте до приготування.
Читайте також Ніжно та соковито: рецепт чебуреків з курятиною на заварному тісті
Зверніть увагу, щодо складу соусу входить арахіс. Він є популярним алергеном. Якщо ви готуєте такі бургери на компанію, краще пересвідчитися чи всі споживають арахіс.
Рецепт особливого бургера від Ектора
Час: 30 хвилин
Порції: 1
Приготування:
- Ретельно змішайте курячий фарш зі спеціями та вимішайте його руками. М'ясний фарш можна трішки відбити, аби воно стало щільнішим. Сформуйте котлету через кільце.
- Викладіть котлету на шар пергаменту для випікання та запечіть в духовці при 200 градусів 15 – 20 хвилин.
- Доки котлета готується, розріжте булочку навпіл повздовж та обсмажте на сковорідці з оливковою олією, або на вершковому маслі.
- Для соусу змішайте у чаші для блендера в'ялені томати, арахіс, пармезан та влийте трішки олії з-під томатів. Перебийте все блендером до густої консистенції.
- Змастіть булочки приготованим соусом, викладіть котлету, листя руколи та кільця помідорів. Накрийте іншим шматком булки та подавайте до столу.
Смачного!