2 травня,
10:37
Овочевий салат зі шпинатом, томатами та огірком на Великдень: домашній рецепт
Ми підготували для вас рецепт легкого салату з овочів до святкового столу, який сподобається усім. Запишіть собі рецепт.
Легкий салат з додаванням огірка, томатів, листя салату, редиски, шпинату чудово підходить до м'яса та риби. Для заправки можете використовувати улюблений соус або домашній майонез.
Читайте також Рецепт домашнього майонезу від шеф-кухаря Володимира Ярославського: ресторанний варіант
Рецепт салату
Інгредієнти:– 1 огірок;
– 3-4 томати;
– 30 грамів листя салату;
– 30 грамів шпинату;
– оливкова олія;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– 1-2 редиски;
– дрібка солі;
– перець.
- Для приготування салату огірок, редиску помийте, наріжте напівкільцями.
- Томати помийте, розріжте навпіл.
- Листя салату, шпинат ретельно помийте.
- У миску викладіть огірок, томати, листя салату, шпинат, редиску, додайте лимонний сік, сіль, перець, олію, перемішайте.
- Викладіть на тарілку. Смачного!