Як приготувати овочевий суп Мінестроне: рецепт від Марко Черветті

25 січня 2021, 20:28
Читать новость на русском

Італійський шеф-кухар поділився рецептом смачного овочевого супу. Як правильно готувати – читайте у матеріалі.

Мінестроне – традиційна страва італійської кухні. Овочевий суп готують із сезонних овочів з додаванням пасти, рису, квасолі або сочевиці. Марко Черветті поділився рецептом на своїй сторінці у фейсбук.

Читайте також Равіолі зі шпинатом: простий рецепт від Марко Черветті

Овочевий суп

Інгредієнти:
– 150 грамів ріпи;
– 400 грамів броколі;
– 200 грамів зеленого горошку;
– 200 грамів фенхелю;
– 600 грамів селери (стебла і корінь);
– 50 грамів петрушки;
– 150 грамів брюссельської капусти;
– 50 грамів сочевиці;
– 100 грамів квасолі;
– 350 грамів гарбуза;
– 250 грамів картоплі;
– 70 грамів топінамбуру;
– 300 грамів моркви;
– 100 грамів цибулі;
– скоринка сиру пармезан;
– сіль;
– перець;
– оливкова олія;
– 3 літри води;
– 50 грамів соди.
  1. У мисці з холодною водою і содою ретельно помийте усі овочі.
  2. Цибулю, картоплю, топінамбур, корінь селери, фенхель, капусту броколі, гарбуз, ріпу – розріжте навпіл. Петрушку подрібніть ножем.
  3. У велику каструлю з водою викладіть усі овочі, додайте брюссельську капусту, моркву, зелений горошок, сочевицю, квасолю, петрушку, скоринку сиру, варіть декілька годин.
  4. Викладіть відварені овочі, подрібніть ножем. Бульйон залиште.
  5. У маленькій каструлі змішайте подрібнені овочі з бульйоном, додайте сіль, перець, варіть ще декілька хвилин.
  6. Викладіть на тарілку, додайте оливкову олію. Смачного!

Овочевий суп Мінестроне – за рецептом Марко Черветті у відео: