Мінестроне – традиційна страва італійської кухні. Овочевий суп готують із сезонних овочів з додаванням пасти, рису, квасолі або сочевиці. Марко Черветті поділився рецептом на своїй сторінці у фейсбук.
Читайте також Равіолі зі шпинатом: простий рецепт від Марко Черветті
Овочевий суп
- У мисці з холодною водою і содою ретельно помийте усі овочі.
- Цибулю, картоплю, топінамбур, корінь селери, фенхель, капусту броколі, гарбуз, ріпу – розріжте навпіл. Петрушку подрібніть ножем.
- У велику каструлю з водою викладіть усі овочі, додайте брюссельську капусту, моркву, зелений горошок, сочевицю, квасолю, петрушку, скоринку сиру, варіть декілька годин.
- Викладіть відварені овочі, подрібніть ножем. Бульйон залиште.
- У маленькій каструлі змішайте подрібнені овочі з бульйоном, додайте сіль, перець, варіть ще декілька хвилин.
- Викладіть на тарілку, додайте оливкову олію. Смачного!
Овочевий суп Мінестроне – за рецептом Марко Черветті у відео: