Мінестроне – традиційна страва італійської кухні. Овочевий суп готують із сезонних овочів з додаванням пасти, рису, квасолі або сочевиці. Марко Черветті поділився рецептом на своїй сторінці у фейсбук.

Читайте також Равіолі зі шпинатом: простий рецепт від Марко Черветті

Овочевий суп

  1. У мисці з холодною водою і содою ретельно помийте усі овочі.
  2. Цибулю, картоплю, топінамбур, корінь селери, фенхель, капусту броколі, гарбуз, ріпу – розріжте навпіл. Петрушку подрібніть ножем.
  3. У велику каструлю з водою викладіть усі овочі, додайте брюссельську капусту, моркву, зелений горошок, сочевицю, квасолю, петрушку, скоринку сиру, варіть декілька годин.
  4. Викладіть відварені овочі, подрібніть ножем. Бульйон залиште.
  5. У маленькій каструлі змішайте подрібнені овочі з бульйоном, додайте сіль, перець, варіть ще декілька хвилин.
  6. Викладіть на тарілку, додайте оливкову олію. Смачного!

Овочевий суп Мінестроне – за рецептом Марко Черветті у відео: