Володимир Ярославський поділився з читачами смачним рецептом страви з овочів та кіноа – стір-фрай. Шеф-кухар розповів, що цю страву можна готувати не тільки на сковорідці-вок, а й у звичайній.
Читайте також Ялиновий десерт від Едуарда Канарянa: рецепт від фіналіста Мастер Шеф Професіонали
Суддя "Мастер Шеф" розповів, що вперше спробував цю страву в Нью-Йорку і вона служила чудовим гарніром до м'яса чи риби. Також, овочі стрі-фрай шеф-кухар ввів у меню свого ресторану.
Я змінюю овочі в залежності від наявності, тому сміливо міняйте на те, що є у вас, – відзначив Володимир Ярославський.
Рецепт овочів стрі-фрай з кіноа
- Відваріть кіноа до готовності у підсоленій воді.
- Для приготування овочів наріжте їх тоненькою соломкою, а листя салату порвіть руками.
- Для заправки змішайте соєвий соус, смажене кунжутну олію, чилі, сік апельсину та пасту карі.
- Розігрійте сковорідку на вогні, додайте 15 мл рослинної олії.
- Обсмажте овочі в сковорідці близько хвилини, додайте готове кіноа. Влийте половину заправки та обсмажуйте інгредієнти близько 45 секунд.
- Готову страву викладіть на тарілки, у вас вийде близько трьох порцій. Прикрашаємо свіжою кінзою І подрібненим горіхом кеш'ю. Овочі смакують краще гарячими тоді вони приємно хрумтять. Смачного!