Рецепт пухких панкейків від Каті Пєскової

24 березня 2021, 20:26
Читать новость на русском

Неймовірні панкейки за рецептом Катерини Пєскової сподобаються кожному члену вашої родини!

Катя Пєскова – успішна кондитерка, власниця кондитерської та суперфіналістка 1 сезону "Мастер Шеф. Професіонали".

Читайте також Рецепт ажурних дріжджових млинців на молоці від Володимира Ярославського

Панкейки за рецептом Катерини Пєскової вийдуть надзвичайно пухкими та ніжними, а подавати до столу їх можна як з кленовим сиропом, так і з медом.

Рецепт панкейків на молоці

Інгредієнти:
– 200 г борошна;
– 75 г цукру;
– 1 г солі;
– 5 г розпушувача;
– 4 яйця;
– 250 г молока;
– 50 г вершкового масла;
– олія;
– цедра апельсина.
  1. У мисці змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль та розпушувач.
  2. Вершкове масло розтопіть у молоці, але не доводьте до кипіння. Додайте рідину до сухих інгредієнтів та перемішайте.
  3. Додайте яйця, цедру апельсина до тіста та перемішайте вінчиком до однорідної консистенції. Залишіть тісто настоятися в холодильнику близько години.
  4. Розігрійте сковорідку з краплиною олії та обсмажуйте капкейки з обох сторін до готовності.

Смачного!